Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Ekim Cuma kim birinci oldu? Olena kaç puan aldı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Ekim Cuma kim birinci oldu? Olena kaç puan aldı
Türkiye'nin en lezzetli yarışmalarından biri olmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası sona eriyor. Birbirinden hamarat yarışmacıların mücadelesine sahne olan programda bugün son olarak Olena Melnichuk performansını sergileyecek. Ardından da birinci açıklanacak. Peki, Olena kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Sofrada 1 Ekim Cuma kim birinci oldu? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Yemekteyiz'in bir haftası daha sona eriyor. Haftanın başında Hatice Eroğlu ile başlayan zorlu maratonda ikinci gün Ogün Karataş marifetlerini sergilemiş ve sırasını Duygu Karakaş'a bırakmıştı. Üçüncü gün yarışan güzel yarışmacıdan sonra ikinci kez programa katılan Ümit Pul puanlarını almıştı. Bugün ise sıra Ukraynalı güzele geldi. Hafta başından bu yana söz ettiren ve binlerce kişi tarafından araştırılan Olena Melnichuk 15 bin lira elde etmek amacıyla önce alışverişe çıkacak ardından da mutfakta ellerini konuşturmaya başlayacak. Peki, Olena kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Sofrada 1 Ekim Cuma kim birinci oldu? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Olena hangi yemekleri yaptı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 15. bölüm yarışmacısı olarak rakiplerini ağırlayarak menüsünü hazırlayacak olan tecrübeli yarışmacıyı zor anlar bekliyor. Son gün olmasının yanı sıra kendini de milyonlara kanıtlamanın peşinde. İddialı sözlerinin ardından göstereceği performans bu sebeple merak konusu.

yemekteyiz olena


Yemekteyiz Olena kaç puan aldı?

Yeni haftanın beşinci yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak Melnichuk gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.


 

Yemekteyiz'de kim birinci oldu?

Pazartesiden bu yana devam eden bölümleri izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Yemekteyiz'in ilk birincisi için binlerce kişi araştırmalarda bulunuyor. Acımasızca eleştiriler ve beğenilmeyen yemekler sonrasında 15 bin lirayı kazanacak isim konusunda da tartışmalar yaşanması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.