Zuhal Topal'la Sofrada Fatma Sebahat Erginay kimdir? | 29 Ocak Cuma yarışmacı kayınvalide

Zuhal Topal'la Sofrada Fatma Sebahat Erginay kimdir? | 29 Ocak Cuma yarışmacı kayınvalide
FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleriyle izleyiciler tarafından ilgiyle izlenmeye devam edilen Zuhal Topal'la Sofrada'da bir haftanın daha sonu geliyor. 106. haftanın sona ereceği günde yine heyecan had safhada. Kayınvalideler arasında da kıyasıya mücadele yaşanacak. Bugün rakibelerini ağırlayacak isim ise Fatma Sebahat Erginay olacak. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Fatma Sebahat Erginay kimdir? 29 Ocak Cuma yarışmacı kayınvalideyi tanıyalım.

Zuhal Topal'la Sofrada - Fatma Sebahat Erginay 29 Ocak Cuma günü yarışan Elif Erginay'ın kaynanası Fatma Sebahat Erginay kimdir? Aslen nereli? Fatma Sebahat Erginay rakip gelinlere kaç puan verdi? 29 Ocak Cuma yarışmacı kaynana Fatma Sebahat Erginay hakkında merak edilen bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz. Bugün yayınlanacak olan 530. bölümde rakibelerini ve Zuhal Topal'ı masasında ağırlayacak olan Fatma Sebahat Erginay Hanım hakkında birçok sorgulama gerçekleştirilerek hakkındaki bilgiler öğrenilmek isteniyor.


Zuhal Topal'la Sofrada Fatma Sebahat Erginay kimdir?

Ekranların en çok izlenen programlarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'da bugün rakibelerinden gelecek eleştiriler karşısında vereceği puanlar merak konusu olan Fatma Sebahat Erginay ile ilgili bilgiler araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Kendisine güveni tam. Tek hedefi yarışmadan 15 bin lira ile dönerek hayallerine ulaşabilmek. Puanları ile dikkat çekiyor. Haksızlığa asla gelemiyor. Aslen İstanbullu. İstanbul da yaşıyor. Yemek sofrasında saç baş konuşmayı sevmiyor








HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.