Yemin 311. bölüm özeti ve fragmanı | Yeni bölümde neler olacak? 13 Şubat Cumartesi

Yemin 311. bölüm özeti ve fragmanı | Yeni bölümde neler olacak? 13 Şubat Cumartesi
Gökberk Demirci, Cansu Tuman, Can Verel ve Yağmur Shahbazova'nın baş rollerinde oynadığı Yemin'de yeni bir hafta daha başlıyor. Kanal 7'nin sevilerek izlenen yapımında neler yaşanacağı da merak konusu ve şimdiden altı günlük bekleyiş herkesin gözünde büyüyor. Peki, yeni haftada neler olacak? Yemin 311. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Karamel Yapım imzasıyla ekranlara gelmeye devam eden Yemin'de izleyicileri yepyeni bir hafta daha bekliyor. Her bölümü ile daha da fazla kişi tarafından izlenen dizi cumartesi ve pazar günleri seyircisiyle buluşuyor. Kanal 7'nin fenomen haline gelen yapımında şimdiden önümüzdeki hafta büyük bir sabırsızlıkla beklenmeye başlandı ve binlerce izleyici neler olacağını öğrenmek istiyor. Peki, yeni haftada neler olacak? Yemin 311. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Yemin 311. bölüm özeti

Emir ve Feride'nin birlikteliklerinin sona ermesinden sonra barışma çabaları da beraberinde gelmişti. Emir, hayatının hatasını yaptığına kanaat getirdiği Feride'nin peşinden gitmeye devam ediyor. Fakat onu ikna etmek çok da kolay değil. Son olark Feride'ye iş bulan Emir hiç beklemediği bir tepki ile karşılaştı. Ayrıca onu Seyfi'den korurken de. Başının belada olduğunu anlayan Feride için yeniden kolları sıvayan Emir başarılı olur ancak bu kez de bomba patlar. Feride, kendisine sahip olmak isteyen adamı öldürdüğünü söylyerek itirafta bulunur. Katil olup olmadığı ise meçhuldür. Diğer tarafta ise Kumru'nun şikayeti sonrasında Narin hakkındaki suçlamalar düşmüştür. Kemal sonuna kadar mücadele ettiği sevdiği kadın için yine adeta şapkadan tavşan çıkarmıştır. Peki, Kemal ve Narin evlenebilecek mi? Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 311. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 13 Şubat 2021 Cumartesi günü yayınlanacak olan 311. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.