Yemin 308. bölüm özeti ve fragmanı - Yeni bölümde neler olacak? 31 Ocak Pazar

Yemin 308. bölüm özeti ve fragmanı - Yeni bölümde neler olacak? 31 Ocak Pazar
Kanal 7'nin en çok sevilen yapımları arasında yer alan ve hafta sonlarında izleyicileriyle buluşmaya devam eden Yemin'de bir gün daha geride kaldı. Feride ile Emir'in arasındaki ilişkinin düzelip düzelmeyeceği de merak konusu. Peki yarın neler yaşanacak? Yemin 308. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Karalem Yapım imzasıyla başladığı yayın hayatında binlerce kişi tarafından izlenen ve her bölümüyle de izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Yemin'in yeni haftasındaki ilk gün sona erdi. Emir ve Feride'nin nikah sonrasında darmadağın olan hayatlarının yeniden toparlanabilmesi için barışmaları gerekiyor. Bu durum öyle bir anda gerçekleşmeyecek. İzleyiciler de şimdiden gelecek haftayı merak ediyor. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Yemin 308. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 308. bölüm özeti

Yeni haftanın ikinci gününde de Emir, Feride'nin peşinde. Kendisini affettirmek için çabalayan Emir istediği karşılığı alabilecek mi? Diğer yandan Feride ise hayatının yıkımını yediği Emir'i affedecek mi? sorusunun cevabı merak konusu. Yiğit'i dahi koz olarak kullanıp Feride'nin evine giden Emir, Melike ile bilrikte hangi cevabı alacak? Narin ve Kemal üzerindeki acımasız planlarına devam eden Kumru'nun son oyunu hamilelikti ve yine boşanmadı. Ancak bu kez Narin Kemal'e sonuna kadar güveniyor ve evlenecekleri güne kadar sabırla bekleyeceğini söyledi. Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 308. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 31 Ocak 2021 Pazar günü yayınlanacak olan 307. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum