Yemin 307. bölüm özeti ve fragmanı - Yeni bölümde neler olacak? 30 Ocak Cumartesi

Yemin 307. bölüm özeti ve fragmanı - Yeni bölümde neler olacak? 30 Ocak Cumartesi
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan bölümleriyle izleyenlerin çok sevdiği bir yapım haline gelen Yemin'de yeni hafta başlıyor. Ocak ayının son iki gününde seyircilerin karşısına çıkacak olan bölümlerin ilkinde Feride ve Emir'in yeniden barışıp barışmayacağı sabırsızlıkla bekleniyor. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Yemin 307. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Karalem Yapım imzasıyla başladığı yayın hayatında binlerce kişi tarafından izlenen ve her bölümüyle de izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Yemin'in bir haftası daha sona erdi. Emir ve Feride'nin nikah sonrasında darmadağın olan hayatlarının yeniden toparlanabilmesi için barışmaları gerekiyor. Bu durum öyle bir anda gerçekleşmeyecek. İzleyiciler de şimdiden gelecek haftayı merak ediyor. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Yemin 307. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 307. bölüm özeti

Yeni haftanın ilk bölümünde Emir yine kendisini affettirmenin yollarını aramaktadır. Feride ise kendisine dünyanın en büyük utancını yaşatan Emir ile karşı karşıya gelmek istemez. Ancak Yiğit'i görmeye gittiği konakta Emir'e yakalanır. Ardından Emir, Feirde'nin peşinden giderek neler yaşadıklarına tanıklık eder. Narin ve Kemal'in Kumru'nun acımasız planlarından kurtulup yeni bir hayata başlama planı gerçek olacak mı? Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 307. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 30 Ocak 2021 Cumartesi günü yayınlanacak olan 306. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.