Yemekteyiz 12 Kasım Cuma puanları | Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? Dilara Arıkanlı

Yemekteyiz 12 Kasım Cuma puanları | Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? Dilara Arıkanlı
Bu sezon Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz'de yeni haftaya nokta konuyor. Pazartesiden bu yana devam eden haftasında yarışan dört yarışmacının ardından bugün Dilara Arıkanlı yarışacak ve Zuhal Topal herkesin puanlarını açıklayacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? Yemekteyiz 12 Kasım Cuma puanları haberimizde yer alıyor.

TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleriyle adından söz ettirmeyi sürdüren Yemekteyiz'de bugün 9'uncu hafta sona eriyor. Birbirinden iddialı ve hamarat olduğuna inanan bşe yarışmacının performanslarını sergilediği zorlu maratonun son gününde yarışacak isim Dilara Arıkanlı olarak açıklandı. Güzel yarışmacı öncesinde Aylin Açıkgöz, Berkay Demirci, Sara ve Tanju Okan Yıldız performanslarını ortaya koydu. bugün de Dilara kendisine verilen süreyi en iyi şekilde değerlendirebilmek amacında.  Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? Yemekteyiz 12 Kasım Cuma puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızla hem Dilara Arıkanlı'yı hem bölümü hem de yarışmayı değerlendirebilirsiniz. 


 

Yemekteyiz Dilara'nın menüsü

Genç yarışmacının 2.5 saatte yapması gereken 5 çeşit yemek ile katıldığı programdaki menüsü de merak konusuydu. İzleyiciler yarışmadaki tercihleri sofralarına taşımak adına yarışmacıların menülerinden seçim yapabiliyor. Samet'in menüsü haberimize eklenecek. Mutfak öncesinde knedisine büyük bir destek vardı ve bunu kendisine koz olarak kulllanmayı istiyor. Bu da eleştiriyle karşılandı.

yemekteyiz dilara arıkanlı


 

Yemekteyiz'de kim birinci oldu?

Pazartesi günü başlayan yarışmanın ilk bölümünde Aylin Açıkgöz yarıştı. Salı gününe gelindiğinde ise sosyal medya fenomenlerinden biri olan Berkay Demirci mutfağa girdi. Takvim yaprakları hafta ortasını gösterdiğinde ise İranlı Sara hünerlerini sergiledi. Dün de Galatasaraylı Tanju Okan Yıldız en yüksek puanı almaya çalıştı. Bugün de Dilara yarışacak. Gün sonunda açıklanacak puanlarla birlikte kazanacak isim haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.