Yemekteyiz 11 Kasım Perşembe puanları | Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tanju Okan Yıldız kaç puan aldı?

Yemekteyiz 11 Kasım Perşembe puanları | Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tanju Okan Yıldız kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın dördüncü günü başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarıyla adından söz ettirdiği programın bugünkü yarışmacısı Tanju Okan Yıldız oldu. Genç yarışmacının performansı da merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tanju Okan Yıldız kaç puan aldı? Yemekteyiz 11 Kasım Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz'de adım adım hafta sonuna doğru gidiliyor. Pazartesiden bu yana devam eden heyecan dolu rekabetin yeni yarışmacısı da belli oldu. Aylin Açıkgöz, Berkay Demirci ve Sara'dan sonra bugün mutfağa girecek isim Tanju Okan Yıldız oldu. 33 yaşındaki genç yarışmacı belirlediği menü ile birlikte birinci olabilmek adına kozlarını ortaya koyacak. Fanatik Galatasaraylı olan ve oğlunun adını dahi Muslera koyan Yıldız'ın bugün alacağı puanlar yarını da direkt olarak etkileyecek. Buna göre Yemekteyiz'de Tanju Okan Yıldız kaç puan aldı? Yemekteyiz 11 Kasım Perşembe puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de bölüme dair yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Yemekteyiz Tanju'nun menüsü

Bu haftanın en dikkat çekici isimlerinden biri olarak adından söz ettirmeyi başaran Tanju öncelikle dış ses ile birlikte mutfak alışverişi için marketin yolunu tutacak. Ardından da evine geldiği poşetleri murfağına yerleştirip birinci olabilmek adına kolları sıvayacak. Tribündeki tutkusunu yemeklerine de yansıtmak isteyen genç yarışmacının nasıl bir gün geçireceği merak konusu. Tanju'nun menüsü haberimize eklenecek.


Yemekteyiz Tanju kaç puan aldı?

Yeni haftanın dördüncü yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Tanju'nun gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.