Yaralı Kalbim neden yok? Bitti mi final mi yaptı - Kanal 7 10 Mart Çarşamba yayın akışı

Yaralı Kalbim neden yok? Bitti mi final mi yaptı - Kanal 7 10 Mart Çarşamba yayın akışı
Kanal 7'nin son zamanlarda keyifle izlenen dizisi Yaralı Kalbim'de yeni bölüm sabırsızlıkla bekleniyordu ancak flaş bir gelişme yaşandı. Dizi kanalın yayın akışı içerisinden çıkarıldı. Seyirciler de durum hakkında bilgi sahibi olabilmek adına araştırmalarda bulunuyor. Yaralı Kalbim neden yok? Bitti mi final mi yaptı? Kanal 7 10 Mart Çarşamba yayın akışı haberimizde yer alıyor.

Haftanın 7 günü yayınlanan bölümleri ile Hindistan'dan sonra Türkiye'de de keyifle izlenen Yaralı Kalbim'de heyecan tüm hızı ile sürüyor. Dizide yaşananlar izleyicileri ekran karşısına kilitlerken bir sonraki gün ekranlara gelecek yeni gelişmeler de araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Kanal 7'nin son zamanlarda televizyonlarına transfer ettiği Hint yapımı dizilerden biri olan Yaralı Kalbim ile ilgili üzücü bir bilgi verildi. Dizi bugünün yayın akışında bulunmuyor. Peki, Yaralı Kalbim neden yok? Bitti mi final mi yaptı? Kanal 7 10 Mart Çarşamba yayın akışı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'de 3 Şubat 2021 tarihinde başlayan yayın hayatıyla binlerce kişi tarafından ilgiyle izlenmeyi başaran dizi için kısa sürede bu kadar etki göstermesi belki de beklenmiyordu. Her gün yayınlanması ve ele aldığı hikaye ile adından söz ettiren dizi her gün çok sayıda seyirci tarafından internette araştırılıyor ve sorgulanıyor. Hem gelecek bölümde neler yaşanacağı öğreniliyor hem de tahminler oluşturularak yeni olaylar yorumlanıyor. Bu akşam ise yeni bölüm yok.


yaralı kalbim

Kanal 7 10 Mart 2021 Çarşamba yayın akışı

06:30 Kanal 7'de Sabah
07:50 Alın Teri
09:50 Nermin'in Enfes Mutfağı
11:50 Tatlı Bela
14:20 Mutfağım Şahane
15:20 Masum
18:00 Kanal 7 Haber Saati
19:00 Emanet
21:15 Miraç.Kandili Özel
23:20 Ah Kalbim

yaralı kalbim

Yaralı Kalbim 10 Mart yeni bölümü neden yok?

Hint yapımları arasında en çok sevilen dizilerden biri olan Yaralı Kalbim bu akşam yeni bölümü ile yayınlanmayacak. Yerine ise Miraç Kandili Özel yayını izleyicilerle buluşacak. Milyonlar için maneviyatı yüksek bir gece olduğundan dolayı Kanal 7 de dini yayınları ihmal etmiyor. Yaralı Kalbim'in yeni bölümü 11 Mart Perşembe günü seyircilerin karşısına çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.