Temizlik Benim İşim Yıldız Karabıyık kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Temizlik Benim İşim Yıldız Karabıyık kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Temizlik Benim İşim'de hijyen dolu maraton başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergileyeceği bu zorlu rekabette ilk gün temizliğini yapacak isim Yıldız Karabıyık olarak açıklandı. Peki, Temizlik Benim İşim Yıldız Karabıyık kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

FOX TV'de yayınlanan bölümleri hijyen severleri ekran karşısına kilitleyen Temizlik Benim İşim'de yeni haftanın ilk gün başlıyor. Beş yarışmacının pazartesiden bu yana devam eden rekabetinde bugün kendisine ayrılan sürede evini temizleyecek isim Yıldız Karabıyık oldu. Deneyimli yarışmacı hakkında araştırmalar da başladı. İlk andan beri hakkında birçok araştırma yapılan Yıldız Karabıyık Hanım hakkındaki bilgiler de internette en çok sorgulanan kelimeler arasında yer aldı.Peki, Temizlik Benim İşim Yıldız Karabıyık kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Temizlik Benim İşim Yıldız kimdir?

Bugün adı açıklandıktan sonra hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilen yarışmacının performansı şimdiden merak konusu. Temizlik konusundaki becerisini milyonlara sergilemek isteyen Yıldız Karabıyık en çok mutfak temizlemeyi seviyor. Aşçılık yapıyor. 43 yaşında. 2 çocuk annesi. Aslen Ardahanlı. Yarışmada tecrübesini puanlara ve 10 bin liraya dönüştürmek istiyor.

Temizlik Benim İşim Yıldız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.