Temizlik Benim İşim Esma Eroğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Temizlik Benim İşim Esma Eroğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli
FOX TV'de yayınlanan bölümleri ile adından söz ettirmeyi başaran ve her gün ekranların tozunu alan Temizlik Benim İşim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların mücadelesinde dünün ardından bugün Esma hünerlerini sergilemek üzere kendisine verilen evde temizliğe başlayacak. Peki, Temizlik Benim İşim Esma Eroğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkan Temizlik Benim İşim'de yeni hafta dün başladı. Her anı heyecan ve keyif dolu olan programda ilk günün yarışmacısı Neslihan'dı. Bugün ise Esma kendisine veirlen evde en yüksek puanı alabilmek adına mücadele verecek. Hafta sonunda 10 bin liralık ödülü kazanmak isteyen genç yarışmacının işi hiç de kolay değil. Kendisi hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Temizlik Benim İşim Esma Eroğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Temizlik Benim İşim Esma Eroğlu kimdir?

FOX TV'nin sevilen yarışması Temizlik Benim İşim'de 327. bölüm yarışmacısı olan Esma, yayınlanan fragmanda zor anlar yaşadı. İşini erken bitirmesi ile avantajlı konuma geçmesi beklenen yarışmacının kaç puan alacağı merak konusu. Kameramanın üzerine sıçrattığı su ile herkesi güldürdü. Kendisi motorcu. Bahçelievler'de temizliğini yapacak. 30 yaşında. Kuaför. Evli ve 1 çocuk annesi. Aslen Yozgatlı.

Temizlik Benim İşim Esma

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.