Selin Arslanbaş Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e katılıyor

Selin Arslanbaş Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e katılıyor
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden Yemekteyiz'de bugün hafta tamamlanıyor. Emrah Karakaya ile başlayan 8'inci haftanın son yarışmacısı Turgay Samet Kaynar oldu. 15 bin lirayı kazanmak isteyen genç ismin yanında ona destek vermek adına ekranların tanıdık bir yüzü de programda yer alacak. Selin Arslanbaş haftanın kazananı olabilmek adına mutfağa girecek Kaynar ile birlikte sevenlerinin karşısına çıkacak.

TV8 ekranlarının sevilerek izlenen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün 8'inci haftaya nokta konulacak. Birbirinden hamarat ve iddialı yarışmacıların performansları ile izleyicilerin karşısına çıktığı programda herkes kendisine verilen sürede en iyi yemekleri yapacak ve alınacak puanlara göre sıralama belirlenecek. Bugün yarışarak 15 bin lira kazanmak isteyen Turgay Samet Kaynar'a destek vermek için yanında ekranlarda daha önce yüzüne aşina olunan bir isim yer alacak. Daha önce Doya Doya Moda'da boy gösteren Selin Arslanbaş bugünün bonusu olarak televizyonda seyirciler tarafından izlenecek.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selin Esra Arslanbaş kimdir?

Bugün Turgay'ın destekçilerinden biri olacak Selin Esra Arslanbaş 29 yaşında. Influencerlik yapıyor. Finans, moda ve stil, yönetim, dergi yayıncılığı, iç mimarlık, iletişim ve modanın yanısıra podyumun arka ve ön sahneleri ile ilgili eğitimler aldı. Ayrıca sosyal medyada da ürettiği içeriklerle de adından söz ettiriyor. Kendisini herkesin gördüğünden farklı biri olak tanımlamakla birlikte cana yakın, merhametli ve vefalı olarak ifade ediyor.


selin esra arslanbaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.