Sefirin Kızı neden yok? 4 Ocak 2021 Pazartesi yeni bölüm neden yayınlanmadı

Sefirin Kızı neden yok? 4  Ocak 2021 Pazartesi yeni bölüm neden yayınlanmadı
STAR TV'nin ilgiyle izlenen ve adını dünyanın birçok ülkesine duyuran Sefirin Kızı'nda yeni bölüm heyecanı yaşanıyordu. Ancak dizinin yeni bölümünün yayınlanmayacağı açıklandı. Peki, Sefirin Kızı neden yok? 4 Ocak 2021 Pazartesi yeni bölüm neden yayınlanmadı? İşte detaylar...

Pazartesi akşamlarında yayınlanan bölümleriyle reyting zirvesine oynayan ve çok da sevilen Sefirin Kızı'nda yeni bölüm sabırsızlıkla bekleniyordu. 4 Ocak Pazartesi günü 35. bölüm yayınlanacaktı. Ancak bu haftanın açıklanan akışında Sefirin Kızı yer almıyor. İzleyiciler de sevdikleri yapımla ilgili olarak araştırmalarını yapmaya başladı. Ekranların en gözde dizilerinden biri olan Sefirin Kızı hakkında bugün ve yarın binlerce sorgulama gerçekleştirilmesi bekleniyor. Hatta bu aramalarda dizinin erken finali konusunda da birçok terim yazıldı. Son dönemde birçok dizinin kısa sürede kaldırılmasının da bunda payı mevcut. Peki, Sefirin Kızı neden yok? 4  Ocak 2021 Pazartesi yeni bölüm neden yayınlanmadı? İşte detaylar...

Sefirin Kızı'nda neler yaşandı?

Dizinin ekranlara geldiği 28 Aralık Pazartesi günü yayınlanan 34. bölümünde şunlar yaşanmıştı;

 Gediz, Sancar için katil olmayı göze almıştır. Bu iki sadıç arasında bir şeyleri tamir edecek mi yoksa artık ortada tamir edecek bir şey kalmadı mı? Sancar, Gediz’i affedecek mi? Peki Gediz’in Sancar’ın canı için feda ettiği Sahra, Gediz’i affedecek mi? Öte yandan, Kahraman’ın sorduğu “Bundan sonra özgür bir yarıcının oğlu mu olacaksın yoksa mapus bir Sancar Efe mi?” sorusuna Sancar’ın cevabı nettir; “Mapus bir Sancar Efe”.  Ancak Nare’nin de cevabı nettir; “Özgür bir yarıcının oğlu.” İki sevdalının mücadelesini hangisi kazanacak?  Birbirleriyle giriştikleri bu kıran kırana mücadele, onları hiç tahmin etmedikleri bir sona mı taşıyacak?


 


Sefirin Kızı neden yok?

Star TV'nin en çok izlenen yapımlarından biri olarak her hafta izleyicilerin karşısında olan Sefirin Kızı'nda yaşanacaklar merak konusuydu ancak yayınlanmayacağının kesinleşmesinin ardından seyirciler akıbetini öğrenmek istiyor. İki aşık adamın mücadelesini anlatan dizi 4 Ocak'ta yılbaşı sebebiyle ekranlardaki yerini almayacak.



 

Sefirin Kızı yeni bölüm ne zaman?

Her bölümüyle izleyenleri ekranları başına kilitleyen Sefirin Kızı'nın yeni bölümü 11 Ocak'ta Star TV'de olacak. Dizinin 35. bölümünden itibaren heyecan devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.