Masum 436. Bölüm izle | Masum 1 Haziran Salı Özeti ve Fragmanı

Masum 436. Bölüm izle | Masum 1 Haziran Salı Özeti ve Fragmanı
Türkiye'nin en çok izlenen Hint dizilerinden biri olan Masum'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Her gün yayınlanan bölümleriyle binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yapımda bugün de yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 1 Haziran Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 436. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 436. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 436. bölüm özeti

Mansi Jaggi’yi öldürmek için plan yapmıştı. Bu plan doğrultusunda hareket eden Mansi, Jaggi yerine Gopi’yi vurmuştu. Gopi’nin kalbi durdu! Gopi acilen ameliyata alınırken durumu oldukça ciddidir. Doktorlar kurşunu çıkarmalarına rağmen Gopi çok kan kaybetmiştir. Bundan sonra yapılacak tek şey Gopi’nin hayata dönmesi için dua etmektir.

Mansi tutuklandı! Diğer tarafta Mnasi ise Gopi’yi vurduktan sonra hemen olay yerinden kaçmıştı. Polisler evi basarak Mansi’yi tutuklar. Suçu Gopi’ye ateş etmektir. Üstelik Gopi’nin hayatını kaybetme durumunda idam edilecektir. Mansi korku içinde ne yapacağını bilemez.

Diğer yandan Jaggi ise tüm olanlardan dolayı oldukça üzgündür. Gopi’nin vurulmasından tamamen kendini sorumlu tutar. Jaggi oldukça çaresiz bir ruh haliyle tapınağa koşar. Tanrıya dua edip Gopi’nin iyileşmesini ister.

Gopi kendine geldi! Jaggi soluksuz bir şekilde mabede koşarken Gopi ise ölüm ve yaşam arasındaki ince çizgide gidip gelmektedir. Jaggi tapınağa koşarken Gopi’ni ise kalbi durur. Doktorlar hemen Gopi’ye müdahale eder. Bu esnada Jaggi ise tanrıya dua eder.

Jaggi’nin tanrıya yakarışları, dua edişleri işe yarar. Gopi’nin kalbi tekrar çalışır. Gopi kendine gelirken tüm Modiler mutluluğa boğulur. Gopi’nin durumu hemen Jaggi’ye söylenir. Jaggi hastaneye gelerek Gopi’nin baş ucunda ona bakar. Jaggi harap hale gelse de Gopi’nin kurtuluşu onun tüm acılarını yok etmiştir.

Jaggi Gopi’ye bakıyor! Gopi’nin iyileşme sürecinde ise en büyük rolü Jaggi oynar. Jaggi bir an olsun Gopi’nin başından ayrılmaz. Koki ve Urmila hastanede kalmak istese de Jaggi buna müsaade etmez. Gopi ile tek başına ilgilenir. İştahsız olan Gopi’yi tatlı diliyle ikna ederek yemeğini dahi yedirir.

Jaggi’bib Gopi için yapmayacağı hiçbir şey yoktur. Ertesi gün Modiler Gopi’yi ziyarete gelir. yanlarında Parag’da vardır. Jaggi Parag’ı görünce öfkelenir. Ancak Gopi’nin Jaggi’den bir isteği vardır. Babasını affetmesi. Jaggi Gopi ne isterse yapacağını söylediği için Parg’ın ayaklarına dokunarak onu affeder.

Parag tüm bunların üzerine Jaggi’ye sarılır. Baba oğul arasındaki küslük sona ererken bu durum herkesi mutlu eder.

Modiler hastaneden ayrılırken Jaggi tüm gün Gopi’nin yanında olmaya devam der. Yemeğini yedirir, ateşini kontrol eder. Gopi bir bebek gibi bakılırken uykuya dalar. Bu esnada ikiliyi ziyarete Krishna ve Premila gelir. Premila Gopi’nin ayaklarına kapanarak ondan af diler. Krishna’da aynı şekilde Gopi’den af diler.

İkilinin isteği Gopi’nin Mansi’yi affetmesidir. Jaggi ikiliyi kovmak isterken Premila gözyaşlarına boğulur. Jaggi bunun üzerine Krishna’dan Mnasi’yi affetmeleri karşılığı bir istekte bulunur. Jaggi’nin isteği Gopi ile Krishna’nın evliliklerine son vermesidir. Krishna bunu kabul eder.

Ertesi gün Gopi iyileşerek Modi konağına geri döner. Ancak konakta sorunlar bitmez. Pari ve Monica’nın dolduruşu ile gaza gelen Urvaşi konakta bir sığıntı gibi yaşamak istemez. Bu yüzden Kokila ile kavga eder. Ya Kokila bu konakta kalacaktır ya da kendisi.

Koki Gopi iyileştiğinde konaktan ayrılacağını söylediğini şimdi Gopi’in iyileşmesiyle burayı terk edeceğini dile getirir. Pari ve Monica Kokila’dan kurtulacakları için mutlu olurken Urvaşi’de yıllar sonra hak ettiği değeri geri kazanmanın mutluluğu içindedir.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum