Masterchef Sergen Araz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Sergen Araz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yemek yarışmasında yeni bir sezon daha başladı. İkinci gün izleyicilerin karşısına çıktı. Birbirinden iddialı yarışmacı adaylarının performanslarını sergilediği bölümde şef olabilmek adına mücadele veren simlerden biri de Sergen Araz oldu. Yakışıklı yarışmacı hakkında da araştırmalar başladı. Peki, Masterchef Sergen Araz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Sergen Araz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Sergen Araz olarak açıklandı. Peki, Masterchef Sergen Araz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Masterchef Sergen Araz kimdir?

Konuşmasıyla herkesi etkileyen Sergen Araz, diksiyon, haber spikerliği bölümünde eğitim aldı. Ardından vefat eden annesinin o dönem gözleirni kaybetmesi sonrasında ablasıyla mutfağa girdi ve burada kendini geliştirdi. Masterchef'e gelebilmek için işinden istifa ettiğini ve annesini hayalini gerçekleştirmek için katıdığını anlatıt. Annesinin Somer şefi çok sevdiğini ve yarışmadaki diğer şefleri de hayal ederek o anları yaşadığını anlattı. Oktay her şeyi betimleyerek annesine yeni bir dünya yaşattığını söyledi.

Masterchef Sergen Araz


Masterchef Sergen Araz

Masterchef Sergen Araz


 

Masterchef Sergen Araz Instagram hesabı

Genç yarışmacının kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Burada 1350 takipçisi var. Yayınladığı fotoğraflarla yüksek etkileşim elde ediyor. Kendisini @sergenaraz_ profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.