Masterchef Samet Enes Hakyemez kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Samet Enes Hakyemez kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yemek konseptinde izleyicilerin karşısına çıkmaya yeni sezonda da devam eden Masterchef Türkiye'nin yarışmacı adayları kendilerini göstermeyi sürdürüyor. Birbirinden iddialı isimlerin arasında yer alarak jüriden geçer not elde edebilmek için boy gösteren Samet Enes Hakyemez de vardı. Kendisi hakkında da araştırmalar başladı. Peki, Masterchef Samet Enes Hakyemez kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Samet Enes Hakyemez kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Samet Enes Hakyemez olarak açıklandı. Peki, Masterchef Samet Enes Hakyemez kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Masterchef Samet Enes Hakyemez kimdir?

Yarışmacının yeni şef adaylarından biri olan Samet Enes Hakyemez aslen Konyalı ancak Antalya'nın Manavgat ilçesinden programa katıldı. 20 yaşında. 7 senedir mutfakta. Aşçılık yapan genç yarışmacı adayı hedefinii son 16'ya kalmak ve şampiyon olmak belirledi. Instagram hesabı @samet.eness'tir ve 1500'e yakın takipçisi vardır.

Masterchef Samet Enes Hakyemez

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.