Masterchef Safa Tabur kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Safa Tabur kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Yeni sezonuna merhaba diyen Masterchef'te şef adayları hünerlerini sergilemeye devam ediyor. Yarışmanın 2. gününde de kendilerine verilen süreyi en iyi şekilde kullanmaya çalışan yarışmacılardan Safa Tabur, bir üst tura çıkmak istiyor. Kendisi hakkında da pek çok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Masterchef Safa Tabur kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yzabilirsiniz.

Masterchef Safa kimdir? sorusunun yanıtı bugünün en çok araştırılan konulardan biri oldu. Bugün Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'ya karşı bir üst tura çıkma mücadelesi verecek olan Tabur için şimdiden hayranları büyük bir beklenti içerisinde. Instagram'da Masterchef Türkiye hesaplarında yorum yağdırdı. Kendisini tanımayanlar ise bilgi sahibi olabilmek için sorgulamalar gerçekleştiriyor. Ekranlara yabancı olmayan genç yarışmacının bilgilerini sizler için derledik. Survivor sonrasında yeni sezonuna başlayan Masterchef'te heyecan giderek artarken lezzet şöleni de daha coşkulu hale geliyor. Finale kalmak isteyen Safa da ilk kez yemeği ile punlarını alacak. Peki, Masterchef Safa Tabur kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yzabilirsiniz.


Masterchef Safa kimdir?

Bugün Masterchef'in yeni sezonundaki ikinci bölümde yarışacak olan Safa Tabur 2 Ocak 1992 tarihinde Antalya'da doğdu. 29 yaşındadır. Boyu 1.88 cm olup 82 kg'dır. Beykent Üniversitesi'nden mezun oldu. Oyunculuk yapıyor. Aynı zamanda sahne sanatlarından tiyatro ile de ilgileniyor. Daha önce Herşey Yolunda Merkez, Ötesiz İnsanlar, Nasıl Yani, Sevda Kuşun Kanadında, Kurtlar ve Çakallar, Nezih Bir Film, Zor Yıllar, Direniş Karatay, Yemin ve Kardeşim İçin Der’a adlı sinema ve dizilerde rol almıştır. Olay Yeri: Öğrenci Halleri isimli tiyatro oyununun da kadrosunda kendine yer bulmuştur.
 

Masterchef Safa Tabur

Masterchef Safa Tabur

Masterchef Safa Tabur


 


 

Masterchef Safa Instagram hesabı

Yakışıklı yarışmacının kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Burada binden fazla takipçisi var. Yayınladığı fotoğraflarla yüksek etkileşim elde ediyor. Kendisini @safatabur profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.