Masterchef Rüstem Kömürcü kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Rüstem Kömürcü kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yeni sezonuna başlayan Masterchef'te şef olabilmek adına kolları sıvayan isimler arasında Rüstem Kömürcü de vardı. Kendisi hakkında araştırmalar dda başladı. Peki, Masterchef Rüstem Kömürcü kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Rüstem Kömürcü kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Rüstem Kömürcü olarak açıklandı. Peki, Masterchef Rüstem Kömürcü kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Masterchef Rüstem Kömürcü kimdir?

Yarışmaya babasıyla geldi. Kardeşi ile katılmak istedi ancak yarışma öncesinde annesi ameliyat olduğu için onun yanında kaldı. 3-4 yıldır aşçılık yapıyor. Daha önce otellerde çalıştı. Aslen Niğdeli. 21 yaşında. Aşçılığı yenilikçi ürünleri bulmak ve onlarla arkadaş olmak olarak tanımladı. Mehmet Yalçınkaya ise bu bkaış açısını eleştirdi. Somer Şef de 'Nasıl bir arkadaşlık kuruyorsun domatesle?' sorusunu sordu.
 

Masterchef Rüstem Kömürcü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.