Masterchef Rabia Akgül kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef Rabia Akgül kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Yıllardır ekranlarda yayınlanan bölümleri ile izleyicilerin gönlünde taht kuran ve yarışmacılarıyla lezzet şöleni sunan Masterchef Türkiye'nin eleme turlarında heyecan sürüyor. Yarışmacılar bir üst tura çıkabilmek adına mücadelesini veriyor ve o isimler arasında Rabia Akgül vardı. Kendisi hakkında internette birçok sorgulama gerçekleştirildi. Peki, Masterchef Rabia Akgül kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Rabia Akgül kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Mahımcan Mercan Babahanova olarak açıklandı. Peki, Masterchef Rabia Akgül kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef Rabia Akgül kimdir?

Bugün TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen Rabia Akgül İzmir'den yarışmaya katılıyor. 27 yaşında. Pilates eğitmeni. Hiçbir yerde çalışmadığını ve profesyonel mutfak geçmişi olmadığını söyledi. Dana ciğer hazırlayan güzel yarışmacı lavaşını hazırlayıp geldi. Elini de yakan ve kaza geçiren Rabia internette binlerce kişi tarafından araştırıldı. Küçük yaştan bu yana yemek yaptığını ifade etti. Instagram hesabı bilinmiyor.

Masterchef Rabia Akgül 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.