Masterchef Özlem Çelik kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef Özlem Çelik kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8'de yayınlanan sezonları ile izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Masterchef'in yeni bölümü televizyondaki yerini aldı. Birbirinden iddialı yarışmacı adaylarının her geçen gün daha da fazla çetin rekabete girdiği günde Özlem Çelik de hünerlerini ortaya koydu. Peki, Masterchef Özlem Çelik kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Özlem Çelik kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Özlem Çelik olarak açıklandı. Peki, Masterchef Özlem Çelik kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef Özlem Çelik kimdir?

Bugün TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen Özlem Çelik 34 yaşında. Türkçe öğretmeni. Evli ve 5.5 yaşında bir kız annesi. Aslen Ardahanlı. Çok iyi bir öğretmen olduğunu ve artık öğrencilik yapmaya geldiğini ifade etti. Instagram hesabı ise bilinmemektedir.

Masterchef Özlem Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.