Masterchef Lara Başçı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef Lara Başçı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en popüler yarışmalarından biri olan Masterchef'te eleme turları tüm heyecanıyla devam ediyor. Birbirinden iddialı şef adayları arasındaki rekabette bugün Lara Başçı da hünerlerini ortaya koydu ve ardından puanlarını aldı. Peki, Masterchef Lara Başçı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Lara Başçı kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Mahımcan Mercan Babahanova olarak açıklandı. Peki, Masterchef Lara Başçı kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef Lara Başçı kimdir?

Bugün TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen Lara Başçı 27 yaşında. İstanbul'dan yarışmaya katılıyor. Çevirmenlik yapıyor. Yemek yapmayaı sevdiği için programa geldi. Sivrihisar köftesiyle geçer not almaya çalıştı. Yeditepe Üniversitesi'nden 2016'da mezun oldu. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde yüksej lisans yaptı. Fenerbahçe, Vogue Turkey, İKSV gibi önemli yerlerde çalıştı. Instagram hesabı bilinmemektedir. 

Masterchef Lara Başçı 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.