Masterchef İsmail İlhan Şenbayram kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef İsmail İlhan Şenbayram kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Birbirinden iddialı yarışmacı adaylarının performanslarını sergilemeye devam ettiği Masterchef Türkiye'nin dördüncü eleme turu ekranlardaki yerini aldı. Günün son yarışmacısı olan İsmail İlhan Şenbayram jüri karşısında ter döktü. Bir üst tura çıkabilme mücadelesi ortaya koyan yarışmacı adaylarından biri de İsmail İlhan Şenbayram oldu. Peki,

Masterchef Türkiye yarışmacısı İsmail İlhan Şenbayram kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de İsmail İlhan Şenbayram olarak açıklandı. Peki, Masterchef İsmail İlhan Şenbayram kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Masterchef İsmail İlhan Şenbayram kimdir?

22 yaşında olan genç yarışmacı inşaat mühendisliği son sınıf öğrencisi. Uzun zmandır heyecanın olmadığı hayatında kardeşinin doğduğunu ve yüzünü görüp hemen yarışmaya geldiğini anlattı. Güneş Lena olarak isim verdiklerini söyleyen İsmail, kendisine daha önce kendisine lösemi teşhisi konduğunu ancak kendisinin bu hastalığı yendiğini ifade etti. Bu anlar hüzünle izlendi. Instagram hesabı @ismailhnn'dır.

Masterchef İsmail İlhan Şenbayram

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.