Masterchef İpek Yüksel kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef İpek Yüksel kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Milyonlarca kişiyi ekranları karşısına kilitleyen Masterchef Türkiye'de yeni bir bölüm daha televizyondaki yerini aldı. Her konuda iddialı yarışmacı adaylarıyla adından söz ettirmeyi başaran ve eleme turundaki rekabet dozu nefes kesen programda yarışan isimlerden biri de İpek Yüksel olarak açıklandı. Peki, Masterchef İpek Yüksel kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı İpek Yüksel kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Mahımcan Mercan Babahanova olarak açıklandı. Peki, Masterchef İpek Yüksel kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef İpek Yüksel kimdir?

Bugün TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen İpek Yüksel İzmir'den katılıyor. İzmir'den geliyor. Güzelliği ile dikkat çeken genç yarışmacı kolayı herkesin yaptığını ve zoru başarabilmek adına burada olduğunu ifade etti. Küçük yaştan itibaren mutfakta olduğunu anlattı. Instagram hesabı @ipekyksel'dir.

Masterchef İpek Yüksel 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.