Masterchef Hira Alkan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Hira Alkan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Birbirinden iddialı şef adaylarının jüri karşısında hünerlerini sergilediği Masterchef'in yeni sezonu başladı. Lezzet rüzgarlarının estiği ve eğlencenin de eksik olmadığı zorlu maratonun yarışmacılarından biri de Hira Alkan oldu. Peki, Masterchef Hira Alkan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Hira Alkan kimdir? sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Kaç yaşında ve nereli? İlk bölümün son yarışmacısı olan Hira Alkan hakkında binlerce sorgulama gerçekleştiriliyor. Verdiği cevaplar, tepkileri ve yemekleriyle adından söz ettiren genç yarışmacının performansı merakla bekleniyordu. Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Emir Aygün olarak açıklandı. Peki, Masterchef Hira Alkan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Masterchef Hira Alkan kimdir?

Uzakdoğu mutfağından lezzetlerle programa gelen ve jüri karşısına çıkan Hira Alkan 19 yaşında. Psikoloji öğrencisi. Aslen Karslı ancak Ankara'dan yarışmaya katılıyor. Kendine güvendiği için başvuru yaptığını ifade etti. Tepsi nerede tepkisiyle herkesi güldürmeyi başardı.

Masterchef Hira Alkan

Masterchef Hira Alkan

Masterchef Hira Alkan


 

Masterchef Hira Alkan Instagram

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Masterchef'te yarışan Hira Alkan'ın kendisine ait Instagram hesabı vardır. 1500 takipçisi bulunuyor. Kendisini @hiraalkannadresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.