Masterchef Gizem Nida Öner kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Gizem Nida Öner kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
TV8'de yayınlanan bölümleri ile ekranlarda lezzet rüzgarları estiren Masterchef'te eleme turu devam ediyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar bir üst tura çıkabilmek adına performanslarını sergilemeyi sürüdrüyor. O isimlerin arasında Gizem Nida Öner da vardı. Peki, Masterchef Gizem Nida Öner kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Gizem Nida Öner kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Gizem Nida Öner olarak açıklandı. Peki, Masterchef Gizem Nida Öner kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Masterchef Gizem Nida Öner kimdir?

Yarışmanın en genç yarışmacılarından biri olan Gizem Nida Öner aslen Bolulu. Aşçılık mezunu. Daha önce İstanbul'da ve Hollanda'da çalıştı. Şeflerle olan muhabbeti ile çok sevildi ve sempatik anlar yaşattı. Rahatlığıyla Mehmet Şef tarafından eleştirildi.
 

Masterchef Gizem Nida Öner
 

Masterchef Gizem Nida Öner Instagram hesabı

Genç yarışmacının kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Burada 324 takipçisi var. Yayınladığı fotoğraflarla yüksek etkileşim elde ediyor. Kendisini @gizemnida profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.