Masterchef Furkan Ercan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Furkan Ercan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Yemek yarışmaları arasında hem farklı bir yeri olan hem de yıllardır da izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Masterchef Türkiye'de yarışmacı adayları hünerlerini sergilemeyi sürdürüyor. Her anı lezzet ve eğlence dolu programda zaman zaman gerginlikler de yaşanıyor. Jüri önünde performansını sergileyen isimler arasında Furkan Ercan da vardı. Kendisini tanımak isteyenler internette sorgulamalar gerçekleştiriyor. Peki, Masterchef Furkan Ercan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer al

Masterchef Türkiye yarışmacısı Furkan Ercan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Furkan Ercan olarak açıklandı. Peki, Masterchef Furkan Ercan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Masterchef Furkan Ercan kimdir?

Daha önce Masterchef Furkan ile aynı yerde çalıştığını ve Eray'ın da arkadaşı olduğunu söyleyen Furkan Ercan 23 yaşında. İstanbul Üsküdar'dan yarışmaya katılıyor. Aslen Bolu Mengenli. Erasmus programlarına katıldı. Bolu Mengen'de kendisini gösterdi. Bükreş'te uluslar arası yemekler konusunda eğitim gördü. Askerliğini yaptı. Instagram hesabı @ffurkanercan'dır.


Masterchef Furkan Ercan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.