Masterchef Fikrican Kavaklı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef Fikrican Kavaklı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarında yayınlanan sezonlarıyla milyonlarca kişi tarafından izlenen Masterchef'in yeni bölümü yine nefes kesti. Birbirinden iddialı yarışmacı adaylarının bir üst tura çıkabilmek adına ortaya koydukları performanslar arasında Fikrican Kavaklı da üç evet alabilmek için mutfağının başındaydı. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Masterchef Fikrican Kavaklı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Fikrican Kavaklı kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Fikrican Kavaklı olarak açıklandı. Peki, Masterchef Fikrican Kavaklı kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef Fikrican Kavaklı kimdir?

Bugün TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen Fikrican Kavaklı 23 yaşında. Ankara'dan programa katıldı. Yemek yapmayı çok seviyor ve bunun dedesinden geldiğini ifade etti. Kendini geliştirmek adına çok takipçi olduğunu anlattı. BESYO öğrencisi. Instagram hesabı @fikocn'dır.

Masterchef Fikrican Kavaklı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.