Masterchef Ferhat Arıcan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Ferhat Arıcan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Tv8'in en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatında yeni bir sezona daha başlayan Masterchef Türkiye'de yarışmacılar hünerlerini sergilemeyi sürdürüyor. Bir üst tura çıkma mücadelesi veren isimler arasında Ferhat Arıcan da yerini aldı. Kendisine verilen 5 dakikalık süreyi en iyi şekilde kullanmak isteyen Ferhat Arıcan jüri karşısına çıktı. Kendisi hakkındaki detaylar da araştırılıyor. Peki, Masterchef Ferhat Arıcan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Ferhat Arıcan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Ferhat Arıcan olarak açıklandı. Peki, Masterchef Ferhat Arıcan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Masterchef Ferhat kimdir?

Kendlisi özel sektörde çalışıyor. Genel müdürlük yapıyor. Eleştirilmekten korkmayan Ferhat Bey, kızı ve eşi ile yarışmaya geldi. Et yemeklerini çok seviyor ve kendini bu alanda daha iyi buluyor.  Kendisinin yaşı paylaşılmadı. Kremalı mantarlı tavuk ile yarıştı. Yanında da makarna hazırladı. 



Masterchef Ferhat


 

Masterchef Ferhat Instagram hesabı

İkinci günün ilk yarışmacısı olan Ferhat Arıcan'ın Instagram hesabı bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.