Masterchef Doğuş Şentürk kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef Doğuş Şentürk kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Her anıyla izleyenleri ekran karşısına kilitleyen ve yarattığı lezzet tufanıyla adından söz ettirmeyi başaran Masterchef'te şef adaylarının mücadelesi sürüyor. 5 dakikalık sürede ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan isimler arasında Doğuş Şentürk de vardı ve jüriden geçer not alabilmek adına kozunu ortaya koydu. Peki, Masterchef Doğuş Şentürk kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Doğuş Şentürk kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Doğuş Şentürk olarak açıklandı. Peki, Masterchef Doğuş Şentürk kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef Doğuş Şentürk kimdir?

Bugün TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen Doğuş Şentürk aşçı yamaklığı yapıyorken pandemi sonrası mahalle bakkllığına geçtiğini söyledi. Şeflik için iyi bir tecrübeye ve yüksek beceriye ihtiyaç olduğunu ifade eden Şentürk, askerde aşçılık yaptığını da anlattı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Masterchef Doğuş Şentürk 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.