Masterchef Burak Ünsal kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Burak Ünsal kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
TV8'de yayınlanan bölümleri ile adından söz ettiren Masterchef'in yeni sezonu bugün başladı. Birbirinden iddialı yarışmacıların jüri karşısına çıkmaya devam ettiği programda yeteneklerini göstermek için ekranlarda yer alan son isim Burak Ünsal olarak açıklandı. Peki, Masterchef Burak kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Türkiye yarışmacısı Burak Ünsal kimdir? sorusunun cevabı merakla araştırılıyor. Daha önce yarışmada ikincilik elde etmiş Alican ve performans ortaya koyan Yasin Obuz ile ev arkadaşı olan Burak Ünsal hakkındaki bilgiler de merak edilerek araşıtrılıyor. Jüri üyelerinin karşısında tam not almak isteyen Burak'ın yarışmacı olup olmayacağı sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Masterchef Burak Ünsal kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Masterchef Burak kimdir?

Bu sezonun yarışmacılarından biri olabilmek adına mücadele veren Burak Ünsal aslen Adanalı. 24 yaşında. 7.5 senedir Aşçılık yapıyor. Çocukluk mesleği olarak başladığı serüveninde yarışmanın büyük ödülünü kazanmak istiyor.

Masterchef Burak

Masterchef Burak


 

Masterchef Burak Instagram hesabı

Önlük giymek ve yarışmacılar arasında yer almak isteyen Burak Ünsal'ın kendisine ait bir Instagram hesabı vardır. 2 binden fazla takipçsii bulunmaktadır. @burakuunsal profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.