Konuşanlar Murat, Eda, İrem, Afra, Eftelya, Adem ve Fatih kimdir?

Konuşanlar Murat, Eda, İrem, Afra, Eftelya, Adem ve Fatih kimdir?
EXXEN'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Konuşanlar yeni ayın ilk gününde de platformdaki yerini aldı. Hasan Can Kaya'nın sunumuyla birbirinden komik anlara sahne olan programda yine bazı isimler sahneye çıktı ve soruları yanıtladı. Peki, Konuşanlar Murat, Eda, İrem, Afra, Eftelya, Adem ve Fatih kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Youtube'da elde ettiği başarıyla milyonlarca kişi tarafından izlenen ve ardından EXXEN'e transfer olan Konuşanlar, 2. sezon 35. bölümüyle yayınlandı. Bu sabah saatlerinden itibaren platformda seyircilerinin karşısına çıkan gösteri yine dopdolu bir saatlik programa sahne oldu. İzleyenler bu hafta sahnede altı ismi gördü ve haklarında araştırmalara başladı. O isimler arasında Murat, Eda, İrem, Afra, Eftelya, Adem ve Fatih vardı. Komik hikayeleriyle birincilik mücadelesi veren katılımcılar seyirciler tarafından da merak edilip internette arandı. Peki, Konuşanlar Murat, Eda, İrem, Afra, Eftelya, Adem ve Fatih kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 


Konuşanlar Murat kimdir?

Gösteriye sevgilisi ile geldi. Tekne partisinde tanıştığı kız arkadaşıyla 2.5 senelik ilişkisi var. İp satıyor. 6 ay birlikte olduğu sevgilisinin transeksüel olduğunu öğrendiğini söyleyerek dikkat çekti.


 

Konuşanlar Eda kimdir?

Sevgilisi tarafından aldatıldığını anlatan Eda, avukatlık yapabilmek için hukuk bölümünde okuyor. Ayağını kırdığı hikaye herkesi güldürdü.


 

konuşanlar 35. bölüm
 

Konuşanlar İrem ve Afra kimdir?

Aslen Kayserililer. İkiz kardeşler. Hemşirelik okuyorlar. Naif duruşları ve anlattıkları hikaye Hasan Can Kaya tarafından sevimlilikle karşılandı.


 

Konuşanlar Adem kimdir?

Ablası ile geldiği salonda "enayi" dövmesiyle adından söz ettirdi. Çitanın gözyaşları şeklindeki bir başka dövmesiyle de herkesi güldürdü. Zaman zaman verdiği cevaplar da salonda alkışlarla karşılandı.


 

Konuşanlar Eftalya kimdir?

Henüz 18 yaşında. Dünyadaki İrem'lerin yok olmasını istiyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.