Konuşanlar Melike Aydın kimdir? Fotoğrafları, Twitter ve Instagram hesabı

Konuşanlar Melike Aydın kimdir? Fotoğrafları, Twitter ve Instagram hesabı
Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu EXXEN platformunda yayınlanmaya devam eden Konuşanlar'da bir hafta daha geride kaldı. Birbirinden komik anlarla izleyicilerinden tam not alan gösteride bu hafta da Melike Aydın en çok konuşulan isim oldu. Kendisi hakkında da araştırmalar başladı. Peki, Konuşanlar Melike Aydın kimdir? Fotoğrafları, Twitter ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Son dönemin en çok güldüren isimlerinden biri olan Hasan Can Kaya, Konuşanlar ile yeni bir bölümü daha izleyicilerle buluşturdu. EXXEN'deli 10. bölümü geride kalan gösteride yine birbirinden eğlenceli misafirlerin yanısıra konuşanlar gösteriye renk kattı. Sahneye çıkarak başından geçenleri anlatan ve en çok dikkat çeken isim olarak bu haftaya damga vuran konuşan ise Melike Aydın oldu. Güzelliği ile şimdiden arama motorlarında binlerce kişinin sorgulama yapmasına neden oldu. Hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Konuşanlar Melike Aydın kimdir? Fotoğrafları, Twitter ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Melike kimdir?

EXXEN'de yayınlanan 10. bölüm konuşanı olarak gösterinin en gözde ismi haline gelmeyi başardı. En büyük fantazisini ise kalem olmak şeklinde açıkladı. Sebebini de çok ders çalışmasına bağladı. Hayatının dönüm noktasını bekliyor. Stajyer avukatlık yapıyor. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Giresunlu. 22 yaşında. Zeki ve komik erkeklerden hoşlanıyor. Ticaret ve şirketler hukuku alanında yüksek lisans yapmak ve kendini geliştirmek istiyor.

konuşanlar melike

konuşanlar melike

konuşanlar melike

konuşanlar melike


 

Konuşanlar Melike Instagram hesabı

Gösteride en çok konuşulan isim olan Melike Aydın'ın kendisine ait bir Instagram hesabı vardır. Ancak bu profili kendisini takip etmeyenlere kapalıdır. @melikeaydinim hesabından takip edebilirsiniz.

Konuşanlar Melike Aydın

Konuşanlar Melike Aydın

Konuşanlar Melike Aydın
 


 


Konuşanlar Melike Twitter hesabı

Yayınlanan yeni bölümü ile yine binlerce kişi tarafından izlenen Konuşanlar'da güzelliği ile dikkat çeken Melike Aydın'ın Twitter hesabı ekranlarda yer aldı. Attığı mesajlar da yorumlandı. Kendisini @melikeaydinim profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.