Konuşanlar Hazal kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Hazal kimdir? Instagram hesabı var mı
EXXEN'de yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Konuşanlar bugün herkesi gülmekten kırıp geçirdi. Milyonlar tarafından seyredilen gösteride bugün en çok konuşulan isimlerden biri de Hazal oldu. Güzel konuşan hakkında binlerce kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Hazal kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Hasan Can Kaya'nın sunumu ve katılımcıların katkılarıyla her hafta milyonları televizyon ve EXXEN başına kilitleyen Konuşanlar yeni bölümüyle seyircilerin karşısına çıkıyor. Youtube'dan transfer olduktan sonra da performansını her geçen gün daha da artıran gösterinin yeni haftasında sahneye çıkan isimler de merak konusu olmuştu. Bu isimler arasında Hazal da vardı ve güzelliği ile haftaya damga vurdu. Kendisi hakknda pek çok kişi araştırmalar gerçekleştirerek bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Konuşanlar Hazal kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Konuşanlar Hazal kimdir?

Bu haftanın en dikkat çeken isimlerinden biri olmayı başaran Hazal aslen Diyarbakırlı. Estetisyenlik yapan genç konuşan anlattıkları ile salonu güldürmekle kalmayıp Hasan Can Kaya tarafından da eğlenceli bir şekilde karşılandı. Estetik anıları da herkesi güldürdü. Instagram hesabı olup olmadığı bilinmemektedir.


Konuşanlar Hazal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.