Konuşanlar Bavo, Zeynep, Berkay, Kadir, Hüsyin ve Eda kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Bavo, Zeynep, Berkay, Kadir, Hüsyin ve Eda kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. EXXEN'deki yeni haftasında da izleyenleri güldürmeyi başaran Hasan Can Kaya ve konukları hakkında internette pek çok araştırma gerçekleştiriliyor. Milyonların takip ettiği gösterinin bu haftaki konuşanları Hüseyin, Zeynep, Berkay, Kadir, Bavo ve Eda oldu. Peki, Konuşanlar Hüseyin, Zeynep, Berkay, Kadir, Bavo ve Eda kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Youtube'daki performansıyla milyonalrı ekran başına kilitleyen Konuşanlar'ın EXXEN'e transfer olduktan sonraki başarısı tüm hızıyla devam ediyor. Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın sunumu ve ağırladığı konuklarıyla dopdolu bir saate imza atılan gösteride yer alan isimler de merak konusuydu. Sahneye çıkanlar arasında Hüseyin, Zeynep, Berkay, Kadir, Bavo ve Eda oldu. Peki, Konuşanlar Hüseyin, Zeynep, Berkay, Kadir, Bavo ve Eda kimdir? Instagram hesabı haberimizde.



Konuşanlar Bavo kimdir?

Bu haftanın adı en çok aranan isimlerinden biri olan Bavo Danimarka'da yaşıyor. Söyledikleriyle salonu gülmekten kırıp geçiren genç konuşan Adıyaman ve Malatya'dan göçen ailelerin çocuğu. Instagram hesabı @bavcbey'dir.

konuşanlar bavo


 

Konuşanlar Zeynep kimdir?

Gösterinin bu haftaki konuşanları arasında yer alan Zeynep evlilik teklifi yaptığında aldığı cevabı anlattı ve herkesi güldürdü. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Konuşanlar Zeynep


 

Konuşanlar Berkay kimdir?

Kız kardeşi ve onun sevgilisiyle gösteriye katıldı. Gece hayatı ve yurt dışı seyahatleri ile ilgili sözleriyle herkesi güldürdü. Instagram hesabı bilinmemektedir.


konuşanlar berkay

Konuşanlar Eda kimdir?

Bir şirkette müdür olan Eda evli ve bir çocuk annesi. Bir şirkette müdürlük yapıyor. Instagram hesabı bilinmemektedir.



 

Konuşanlar Kadir kimdir?

Yakışıklılığı ile dikkat çeken Kadir, yaptığı "oooo" tezahürat ile Hasan Can Kaya'nın diline dolandı. Instagram hesabı bilinmemektedir.


 


Konuşanlar Hüseyin kimdir?

Personel taşımacılığı yapan Hüseyin, haftanın en çok güldüren isimlerindendi. Hasan Can Kaya'nın lahmacuncu lakabıyla takılması salonı yıktı geçti. Instagram hesabı bilinmemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.