Gelinim Mutfakta Zeynep Hivda Sağol kimdir, hakkındaki bilgiler, Instagram hesabı ve fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Zeynep Hivda Sağol kimdir, hakkındaki  bilgiler, Instagram hesabı ve fotoğrafları
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların mücadele ettiği zorlu maratonda bugünden itibaren Zeynep Hivda Sağol hünerlerini gösterecek. Kendisi hakkında da pek çok araştırma yapılıyor ve bilgileri öğrenmek istiyor. Gelinim Mutfakta Zeynep Hivda Sağol kimdir, hakkındaki bilgiler, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Demet Akalın'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Gelinim Mutfakta'da geçen hafta cuma günü Ebru ve kayınvalidesi elenerek yarışmadan ayrılmıştı. Yerlerine gelecek isimler merak konusuydu. Özellikle gelinler arasına katılacak yarışmacının kim olduğuna dair birçok araştırma yapıldı. Fragmanda yayınlanan görüntülere göre Zeynep Hivda Sağol bugünden itibaren programda altınlar için yarışmaya başlayacak. Seyirciler de kendisi hakkındaki bilgileri öğenerek tanımak istiyor. Bu sebeple de internette pek çok sorgulama gerçekleştiriyor. Gelinim Mutfakta Zeynep Hivda Sağol kimdir, hakkındaki  bilgiler, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Zeynep kimdir?

Bugün öğle saatlerinde yayınlanacak yeni haftanın ilk bölümünde kayınvalidesiyle birlikte programda kolları sıvayıp marifetlerini göstermeye başlayacak olan Zeynep Hivda Sağol aslen Diyarbakırlı. 25 yaşında. 8 yıllık evli ve 2 çocuk annesi. Ortaokul mezunu. Ev hanımı ve oğlak burcu.

Gelinim Mutfakta Zeynep Sağol

Gelinim Mutfakta Zeynep Sağol

Gelinim Mutfakta Zeynep Sağol

Gelinim Mutfakta Zeynep Sağol
 


Gelinim Mutfakta Zeynep Instagram hesabı

Adı yarışmada yer alacağı açıklandıktan sonra büyük bir ilgi ile araştırılmaya başlayan Zeynep Sağol'un sosyal medya hesapları da araştırılarak öğrenilmek istendi. Güzel yarışmacı programda yarışacağını gören takipçileri tarafından yayınlanan videoları da kendi hikayelerinde paylaştı. Son paylaşımında da fragmanı takipçilerine sundu. Kendisinin hesabına @zeyneppsagol profilinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.