Gelinim Mutfakta yeni yarışmacı Damla Yağmur kimdir? Damla Yağmur kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta yeni yarışmacı Damla Yağmur kimdir? Damla Yağmur kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Kanal D'nin sevilerek seyredilen programı Gelinim Mutfakta'nın yeni haftası bugün başlıyor. Tam 170'inci haftaya merhaba diyecek olan yarışmada yeni gelin ve kayınvalide mücadeleye ortak olacak. Bu hafta açıklanan yeni gelin olarak açıklanan Damla Yağmur, kayınvalidesi Nurcan (Nurdan) ile altın için yarışacak. Peki, Gelinim Mutfakta yeni yarışmacı Damla Yağmur kimdir? Damla Yağmur Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Televizyon ekranlarında 850 bölüme yakın süredir evlere konuk olan Gelinim Mutfakta'da yeni haftaya merhaba deniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların boy gösterdiği zorlu rekabette herkes altınları kazanabilmek adına mücadele veriyor. Cuma günü yapılan elemede Dilek elenerek yarışmaya veda etmişti. Kendisinden sonra gelecek olan gelin de merak konusuydu ve yayınlanan fragmanda Damla Yağmur olduğu görüldü. Güzel yarışmacı ile ilgili binlerce kişi araştırmalarda bulunuyor ve fikir sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Gelinim Mutfakta yeni yarışmacı Damla Yağmur kimdir? Damla Yağmur kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


 

Gelinim Mutfakta Damla Yağmur kimdir?

Nursel Ergin'in sunumuyla yayınlanan Gelinim Mutfakta'ya katılan Damla Yağmur, kayınvalidesi Nurcan (Nurdan) Hanım ile birlikte iddialı olduklarını kanıtlayabilmek adına güçlü bir giriş yaptı. Güzel gelin, Yeşim'i elemek istediklerini söyleyerek üst perdeden bir başlangıç gerçekleştirdi. Yeşim ise buna 'Hayaller, hayatlar...' sözleri ile yanıt verdi. İkilinin performansı merakla bekleniyor.


gelinim mutfakta yağmur damla

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.