Gelinim Mutfakta Sümeyye Demir kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Sümeyye Demir kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Demet Akalın'ın sunumuyla yeni haftada seyircilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da heyecan başlıyor. Birbirinden iddialı gelinler arasına bir yenisi daha ekleniyor. O isim Sümeyye Demir oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Sümeyye Demir kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Birbirinden hamarat gelinlerin ve iddialı kayınvalidelerin kendilerini zirveye taşıyabilmek adına katıldıkları Gelinim Mutfakta Kanal D'de yeni haftasına merhaba diyor. Güzel sunucu Demet Akalın'ın renkli sunumu ve takımların amansız rekabetiyle adından söz ettiren yarışmaya yeni bir gelin daha katılıyor. Yeşim, Aslıhan ve Yaren'in karşısına çıkacak isim Sümeyye Demir olarak açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta Sümeyye Demir kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Sümeyye kimdir?

Bugünden itibaren yarışmada yerini alacak olan Sümeyye Demir 26 yaşında. Erzurumlu ancak Kocaeli Darıca'da yaşıyor. Güzellik salonunda asistenlık yapıyor. Kendisi lise mezunu ve aslan burcu. Enerji dolu ve sempatik bir yapısı var. 2 yıllık evli. 1 çocuk annesi.


Gelinim Mutfakta Sümeyye Instagram hesabı

Yeni haftanın güzel gelini Sümeyye için araştırmalar başladı. En çok arananlar arasında sosyal medya hesapları geliyor. Instagram profilini @smye.dmr'den takip edebilirsiniz.


Gelinim Mutfakta Sümeyye

Gelinim Mutfakta Sümeyye

Gelinim Mutfakta Sümeyye

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.