Gelinim Mutfakta Sevilay kimdir? Sevilay Başar kaç yaşında ve nereli

Gelinim Mutfakta Sevilay kimdir? Sevilay Başar kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam eden Gelinim Mutfakta'da adım adım hafta finaline doğru gidiliyor. Birbirinden iddidalı yarışmacıların performanslarını sergilediği zorlu maratonun yeni gününde yine heyecan dorukta. Herkes yarınki finali kimin kazanacağını düşünürken diğer yandan da yeni yarışmacıları tanımak istiyor. Kayınvalide koltuğunda oturacak isim ise Başar olarak açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta Sevilay kimdir? Sevilay Başar kaç yaşın

Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir haftanın daha sonuna doğru gidilirken bugün iki yarışmacı rekabete dahil olacak. Başarılı olabilmek adına mücadele vermek için stüdyoya gelecek kayınvalide Sevilay Hanım, gelini Miyase ile hem çeyrek altınları hem de beş bileziği kazanmak istiyor. İzleyiciler de kendisi hakkında araştırmalarda bulunuyor. Peki, Gelinim Mutfakta Sevilay kimdir? Sevilay Başar kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Gelinim Mutfakta Sevilay kimdir?

Bu hafta sunuculuğu üstlenen Lerzan Mutlu'nun dün açıkladığı diskalifiye haberiyle birlikte yarışmadan ayrılan Zehra'nın kayınvalidesi Aynur Hanım'ın yerine gelen Sevilay Hanım gelininin saçlarını kıskandığını ifade edip kendine de uygulamak istediğini ancak başarılı olamadığını anlattı. 

gelinim mutfakta sevilay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.