Gelinim Mutfakta Onur Büyüktopçu neden yok? 4 Ocak 2021 Pazartesi Onur Büyüktopçu kovuldu mu istifa mı etti

Gelinim Mutfakta Onur Büyüktopçu neden yok? 4 Ocak 2021 Pazartesi Onur Büyüktopçu kovuldu mu istifa mı etti
Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışmalarından biri olarak ekranlardaki yerini almaya hazırlanan Gelinim Mutfakta'da sunucu Onur Büyüktopçu'nun fragmanlarda olmaması izleyicileri üzdü. 4 Ocak Pazartesi günü yayınlanacak olan bölümde ünlü sunucu yerini almayacak. Peki, Gelinim Mutfakta Onur Büyüktopçu neden yok? 4 Ocak 2021 Pazartesi Onur Büyüktopçu kovuldu mu istifa mı etti? Detaylar haberimizde.

Uzun süre Fatih Ürek'in sunuculuğunu yaptığı ve ünlü şarkıcıyla adeta özdeşleşmesinin ardından Gelinim Mutfakta'ya Onur Büyüktopçu ile devam edilmişti. Yeni sezonda beklentilerin büyük olduğu ünlü sunucu, keyifli sunumu ve yarışmacılara karşı tavırları ile de çok sevildi. Yemekteyiz'den sonra Damat Bayıldı ile başarısız bir dönem geçirse de Çarkıfelek ile elde ettiği izlenme oranlarıyla yeniden adından söz ettirmeyi başardı. Ancak Gelinim Mutfakta'da pazartesiden itibaren olmayacağı açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta Onur Büyüktopçu neden yok? 4 Ocak 2021 Pazartesi Onur Büyüktopçu kovuldu mu istifa mı etti? Detaylar haberimizde.



Onur Büyüktopçu neden yok?

Yakışıklı sunucu bir süredir sunduğu Gelinim Mutfakta'da başarıyla oturduğu koltuğu daha önce de Yemekteyiz'de bıraktığı Seda Sayan'a devretti. Ekranların en sevilen ve güvenilen isimlerinden biri olan ünlü isim bugünden itibaren bayrağı devralacak. Kanal D ekranlarında hem lezzet hem de puan yarışına sahne olacak bölümlerle izleyicilerin karşısına çıkacak olan Kadırgalı Aysel lakaplı başarılı şarkıcı yine ilgiyle izlenecek.


 

Onur Büyüktopçu veda etti

Gelinim Mutfakta'daki görevini bıraktığını yeni yıl mesajına ekleyerek Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Büyüktopçu şunları yazmıştı;
 

Bilmediğimiz bir süreç yaşadık..
Kayıplarımız, korkularımız..Kendimizden bile geçerek düşündüğümüz sevdiklerimiz..Yarınını bilemediğimiz bir savaşın içinde sabırla bekleyişlerimiz.. Sevdiklerimize dokunmadan, sarılmadan geçen onca zaman.. Ya gidenler.. Ya kalanlar.. Ya Mehmetçiklerimiz..Ya çocuklar.. Ya kadınlarımız.. Ya sessiz dostlarımız.. Ya sen, ben, onlar.. Depremin gölgesinde yarım kalmış hayatlar.. Karanlıktaki çığlıklar.. Ya ordaki kahramanlarımız.. Ya güneş..bilmediğim nice yaprak dökümleri..Uzun bir sonbahardı.. Dökülmesin artık yapraklar.. Hep günlük güneşlik olsun.. Çocuklar özgür olsun.. Anneler gülsün.. Kadınlar hep bir ağızdan şarkılar söylesin.. Hırslar olmadan, adaletli olsun dünya.. İnsan olmayı unutmadan, hak yemeden sevelim birbirimizi.. Yargılamayalım, anlayalım sadece..

2020 ne kadar zor geçse de, çok sevdiğim kıymetli işlere de imza atma fırsatını sundu bana; Çarkıfelek ve Gelinim Mutfakta... Bu süreçte severek yaptığım işlerdi..Fakat hayat bazen planladığınız gibi gitmeyebiliyor. Ama hiç ummadığınız anda da güzel sürprizler yapıp gönlünüzü de alabiliyor. Şimdi güzel sürprizlere doğru yola devam diyorum.

2021 bize güneşi getir, yıldızları getir.. Mavinin huzurunu getir..
Kötülük değil iyilik kazansın..
Dünyanın etrafında kadınların, çocukların sevgisi sarsın sarmalasın.
Hoşgel, adil ve sevgiyle gel.. 2021 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.