Gelinim Mutfakta Damla kimdir? Damla Saçıkara kaç yaşında ve nereli

Gelinim Mutfakta Damla kimdir? Damla Saçıkara kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden Gelinim Mutfakta'nın yeni haftası bugün başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performansını sergileyeceği beş günlük maratonun yeni gününde katılacak isimler de merak konusu. Buna göre elenen Pınar'ın yerine Damla Saçıkara geldi ve hakkındaki bilgiler öğrenilmek isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta Damla Saçıkara kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kanal D ekrnalarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta yeni haftasına bugün başlıyor. 900 bölüme doğru giden yayın hayatında büyük bir rekabete sahne olan programda geçen hafta cuma günü Pınar elenmişti. Genç gelinin yerine gelecek isim merak konusuydu ve cumadan bu yana sabırsızlıkla bekleniyor. O isim Damla Saçıkara olarak açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta Damla Saçıkara kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Gelinim Mutfakta Damla kimdir?

Emel Özkızıltaş'ın sunumuyla yayınlanacak yeni haftasıyla televizyonda yayınlanacak olan Gelinim Mutfakta'da puan savaşı sürüyor. Yeni haftadan itibaren yarışacak gelin ve kayınvalide de araştırılarak öğrenilmek isteniyordu.Bugünden itibaren yemek konusundaki marifetlerini gösterecek yeni gelin Damla Saçıkara olarak duyruuldu. Kendisi hakkında da bilgiler araştırılıyor. Daha önce katıldığında kayınvalidesinin yemek yapmayı bilmediğini ve sadece yediğini söyledi. Ayrıca nişanlısının da annesinin mutfakta başarılı olamamasından dolayı yemek yaptığını anlattı. Uçağı kaçırdıklarını ve özel şoförleri ile katıldıklarını ifade etti. Bu sözler Songül Karlı'yı şaşırttı. Yeni gelin Amasyalı.
 

damla saçıkara


Gelinim Mutfakta Damla Saçıkara Instagram hesabı

Yarışmanın yeni yarışmacısı olan Damla'nın yarışmada olduğu kadar sosyal medyadaki takipçileri de kendisi hakkında bilgi öğrenmek istiyor ve hesaplarını takibe almak üzere araştırıyor. Güzel yarışmacının kendisine ait Instagram profili henüz bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.