Gelinim Mutfakta 9 Kasım Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları

Gelinim Mutfakta 9 Kasım Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları
Türkiye'nin en uzun soluklu yarışmalarından biri olarak 8'inci kez dalya demeye hazırlanan Gelinim Mutfakta'da yeni gün heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı dört takımın mücadelesine sahne olunan programda bugün de çeyrek altın rekabeti tavan yaptı. Seyirciler ilk andan son saniyeye kadar izleyecekleri yarışmanın kazananı da merak ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta 9 Kasım Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları haberimizde yer alıyor.

Gelin ve kayınvalidelerin amansız rekabetine tanıklık edilen Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir bölüm daha ekranlardaki yerini alıyor. Başarılı sunucu Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan yarışmada tavuklu döner hazırlanarak çeyrek altın mücadelesine girildi. Gelinler kendilerine verilen süre ve malzemelerle performanslarını sergilerken kayınvalideler ise puanlarıyla günün kaderini belirledi. Peki, Gelinim Mutfakta 9 Kasım Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları haberimizde yer alıyor. 


 

GELİNİM MUTFAKTA 9 KASIM SALI PUAN DURUMU

Aslıhan: 

Yaren: 

Yeşim: 

Eda:


9 KASIM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.


GELİNİM MUTFAKTA'DA DÜNÜN BİRİNCİSİ

Gelinim Mutfakta 796. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Eda Gök ve Yaren Maden aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor! Hangi yemek, hangi gelinin? Kimse bilmiyor! Bu yarışmada kendini elemekte var, birinci yapmakta! Eğlenceyi ve muhteşem yemek tariflerini kaçırma!
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.