Gelinim Mutfakta 7 Ekim 2021 Perşembe puan durumu - Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 7 Ekim 2021 Perşembe puan durumu - Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başladı. Hafta finali öncesinde gelinler ve kayınvalideler çeyrek altın için yarışacak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 7 Ekim Perşembe puan durumu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olmaya devam eden Gelinim Mutfakta'da mücadele sürüyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaştığı günde puanlarını alacak olan takımların gün sonunda oluşacak sıralamada ilk basamağı almak adına verdikleri rekabet nefes kesecek. Çok sevilen yarışmacıların ilgiyle seyredileceği gündeki performanslar yarınki finali direkt olarak etkilemesi önemini daha da artırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 7 Ekim Perşembe puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

GELİNİM MUTFAKTA 7 EKİM 2021 PERŞEMBE PUAN DURUMU

Dün ekranlara gelen haftanın ikinci günü kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Aslıhan'ın bir kez daha birinciliği elde ettiği günde çeyrek altını yakasına takması sonrasında ikinci basamakta Yaren yer aldı. Güzel gelini 11 puanla Sümeyye takip etti. Yeşim de 8 puanla son sırada yer aldı. 45 puanlı üç yarışmacıyı 38 puanla Sümeyye takip ediyor. 

Aslıhan Kaya: 15 + 8 + 22 

Yaren Maden: 15 + 16 + 14 

Yeşim Öksüz: 20 + 17 + 8

Sümeyye Demir: 8 + 19 + 11


gelinim mutfakta


 

07 EKİM PERŞEMBE GELİNİM MUTFAKTA GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM?

06 Ekim Perşembe günü Gelinim Mutfakta yarışmasında kayınvalidelerden en yüksel puanı alarak çeyrek altını kazanan isim haberimizde yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.