Gelinim Mutfakta 4. sezon yarışmacıları kimdir? Yeni sezon gelin ve kayınvalideleri

Gelinim Mutfakta 4. sezon yarışmacıları kimdir? Yeni sezon gelin ve kayınvalideleri
Türkiye'nin en çok seyredilen yemek yarışmalarından biri olarak yüzlerce bölümdür ekranlardaki yerini almaya devam eden Gelinim Mutfakta'da bugün 4. sezon başlıyor. Sunuculuğunu Demet Akalın'ın üstlendiği programda birbirinden iddialı gelinler ve kayınvalideler boy gösterecek. Peki, Gelinim Mutfakta 4. sezon yarışmacıları kimdir? Yeni sezon gelin ve kayınvalideleri hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden bu yana büyük bir ilgi ile izlenmeye devam eden Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir sezona daha merhaba deniyor. Kendinden emin ve iddialı dört takımın yarışmaya başlayacağı zorlu maratonda hünerlerini sergileyecek gelinler ve kayınvalideler hakkındaki bilgiler de merak konusu. Bu sebeplede araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Heyecanı yüksek, eğlencesi bol ve gerilimi eksik olmayan bir sezonun daha fitili bugün ateşleniyor. Peki, Gelinim Mutfakta 4. sezon yarışmacıları kimdir? Yeni sezon gelin ve kayınvalideleri hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor.

Yağnur İşçiler Dalkara: Aslen Arnavut göçmeni olan ve Manisa'da yaşamını sürdüren Yağnur, 12 senelik evli. 1 erkek 2 kız çocuğu olan Yağnur, ilk günden rakiplerinin kendinden korkması gerektiğini söyledi. Instagram hesabı @yagnur_sclrr'dir.


gelinim mutfakta yağnur işçiler fotoğrafları

Yağnur'un kayınvalidesi Nilgün Hanım: Kayınvalide Nilgün hanım ise Manisa'lıdır. İlk gelini Yağnur'dur. Daha önce birkaç kez daha katıldığı yarışmada yine oldukça iddialı.


Ebru Karabacak: Yeni sezonun en iddialı isimlerinden biri olan Ebru Karabacak 27 yaşında. Üniversite öğrencisi. Kicboks hocalığı yapıyor. Eşi Levent Karabacak ile 4 senedir evli. Kayınvalidesi Nuray Savaş ile katıldığı programda diline güvendiğini, kendisinin de el marifetleri ile birinci olacağını söyledi.

gelinim mutfakta ebru karabacak

Nuray Savaş: Gelini Ebru ile birlikte altın mücadelesi vermek ve adını en üst sıraya yazdırmak istiyor.


Yaren Maden: Bu sezonun yeni yarışmacılarından biri olan Yaren Maden, yayınlanan fragmanda kayınvalidesi Filiz Hanım ile tartıştığı anlarla konuşuldu. Eşini kayınvalidesinden kıskandığına yönelik iddialar sonrasında sinirlenen genç gelini Demet Akalın sert şekilde uyardı. Diğer yarım dediği eşi ile 9 Haziran 2020'den bu yana evli. 

yaren maden


Filiz Hanım: Yaren Maden'in kayınvalidesi olan Tecrübeli kayınvalide geliniyle birlikte uzun süre yarışmada kalabilmek ve altınları almak amacında.


gelinim mutfakta aslıhan kaya yiğit


Aslıhan Kaya Yigit: Yaren Maden ve Ebru Karabacak gibi bu sezonun yeni yarışmacılarından biri olan Aslıhan Kaya Yiğit evli. Baturalp adında bir oğlu var. Yarışma fragmanını yayınlayarak programda olduğunu takipçilerine duyurdu.

Nuray Hanım: Aslıhan Kaya Yiğti'in kayınvalidesi olarak geldiği yarışmada hedefi tüm çeyrekleri yakasına, bilezikleri ise koluna takmak. Gelinini de en iyi şekilde korumak adına nefesine ve psikolojisine güveniyor. Oldukça da iddialı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.