Gelinim Mutfakta 31 Ağustos Salı puan durumu | Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu

Gelinim Mutfakta 31 Ağustos Salı puan durumu | Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu
Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yepyeni bölümüyle ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı 4 gelin ve kayınvalidenin mücadelesinde gözler yine gün sonuna çevrildi. Bademli imam bayıldı hazırlayarak puanlarını alacak olan gelinlerin elde edeceği sıralama merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. İlerleyen her dakika daha da artan heyecanıyla izleyicilerin karşısına çıkan programa dair detaylar haberimizde yer alıyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim b

Demet Akalın'ın sunumuyla büyük bir heyecana sahne olan Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın ikinci günü Kanal D'deki yerini alıyor. Hafta başında katılan Zeynep ve kayınvalidesi Emine ile daha da renklenen ve çetin bir hal alan programda bugün de gelinler hamaratlıklarını konuşturmak, kayınvalideler ise puanlarını vermek üzere hazır. Yetenek kadar psikolojinin de büyük önem taşıdığı programda alınacak her puan final gününü de direkt olarak etkileyecek. Seyircilerin gözü ise gün sonundaki sıralamada. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 31 Ağustos Salı puan durumunu buradan takip edebilirsiniz.


 

Gün birincisi Yaren ve Filiz

Dün başlayan yeni haftanın ilk birincileri belli oldu. Tavuk ballotine ile hünerlerini sergileyen gelinler arasından Yaren 21 puan alarak neredeyse tam performansa imza attı. Kayınvalidesi afrodit Filiz ile birlikte yarışmaya ilk günden damga vurmayı başaran genç gelinin bugünkü puanları da merak konusu. Geçen hafta beş altın kazanan Yağnur'a çok az farkla yenilen Yaren için sosyal medyada büyük destek de var. Aslıhan ve yeni yarışmacı Zeynep 15 puan alırken Yağnur ise 13 puanla sonuncu oldu. Yaren çeyrek altını yakasına takarak büyük bir mutluluk yaşadı.
 

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 31 Ağustos 2021 Salı Puan Durumu

Yeni bölümle birlikte mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.


 

*************************

Yağnur : 13
Yaren: 21
Aslıhan: 15

Zeynep: 15

*************************

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.