Gelinim Mutfakta 28 Eylül Salı puanları | Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 28 Eylül Salı puanları | Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?
Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da haftanın ikinci günü başlıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin mücadelesinde yaşanacak rekabet sonrasında alınacak puanlar ve oluşacak sıralama merak konusu. Hafta sonunda birinciliği elde etmek isteyen yarışmacıların kozlarını paylaşacağı gün sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 28 Eylül Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.

Televizyon ekranlarının en uzun soluklu yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta'da haftanın ikinci günü başlıyor. Dün ilk günde yaşanan rekabetin ardından bugün gözlerin çevrildiği zorlu maraton  için geri sayıma geçildi. Seyircilerin ilgiyle takip ettiği mücadelede gelinler yemeklerini hazırlayacak. Kayınvalideler ise puanlarını verecek. Son sözü ise Demet Akalın söyleyecek. Her anında eğlence ve gerilimin eksik olmadığı programın yeni gününde elde edilecek puanlar ve oluşacak puan durumu da öğrenilmek isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 28 Eylül Salı puanları haberimizde yer alıyor.


Yeşim güne damga vurdu!

Dün başlayan yeni haftasında herkesi ekran karşısına kilitleyen Gelinim Mutfakta'nın ilk bölümü oldukça hararetli geçti. Sebebi ise yeni yarışmacı Yeşim Öksüz'dü. Güzelliği ile dikkat çeken genç yarışmacı, rakiplerine verdiği cevaplarla da onlara karşı ne kadar çetin ceviz olduğunu gösterdi. Sosyal meydada da hakkında çok sayıda mesaj yazıldı. Birçok habere de konu olan Yeşim bugün Aslıhan ile ittifak yaptığı anlarda görüntülendi. Bunun üzerine Filiz de kendisine tepki göstererek "Sen nasıl Aslıhan'ı gelinime karşı doldurursun" dedi. Yine bomba gibi bir bölüm izleyenleri bekliyor.


 

Gelinim Mutfakta Yeşim Öksüz

Gelinim Mutfakta Yeşim Öksüz

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 28 Eylül Salı puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? sorusunun yanıtı gün boyunca araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Programı izleyemeyenler ya da yeniden seyretmek isteyenler sürekli araştırmalarda bulunuyor. Dün son bölümde haftaya 22 puanla merhaba diyen Aslıhan çeyrek altının sahibi oldu. Yaren 17 puan toplayarak ikinci sırada günü bitirdi. Yeni yarışmacı Yeşim 11 puanla üçüncü basamakta kendine yer bulurken Büşra sonuncu oldu. Sadece 5 puan alabildi. Bugünün puanları da açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.