Gelinim Mutfakta 2 Şubat 2022 Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 2 Şubat 2022 Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Türkiye'nin en çok seyredilen günlük yarışmalarından biri olmaya devam eden Gelinim Mutfakta'da hafta ortası heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı dört takımın mücadelesine sahne olan programın yeni gününde ekranlara taşınacak rekabet herkesi sabırsızlandırıyor. Günün yemeği olarak belirlenen patates yatağında piliç ile verilecek birincilik yarışı için gelinler ve kayınvalideler hazır. Gözler gün sonunda. Peki, Gelinim Mutfakta 2 Şubat 2022 Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimiz

Sunuculuğunu Nursel Ergin'in üstlendiği Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün da daha başlıyor. 850 bölümü geride bırakan yayın hayatında birçok takımın mücadelesine sahne olan program bugün de ilgiyle seyredilecek. Yasemin, Yeşim, Damla ve Miyase'nin amansız rekabetinin herkesi sabırsızlandırdığı günde herkes ekran başına kilitlenecek. Puanların her an dengeleri değiştirebileceği zorlu yarışta kıran kırana bir gün daha yaşanacak. Günün lezzeti olarak belirlenen patates yatağında piliç ile lezzet savaşınna dönüşecek yarışma için herkesin gözü gün sonunda oluşacak sıralamaya çevrildi. Peki, Gelinim Mutfakta 2 Şubat 2022 Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor. 

Miyase altını aldı

Dün yayınlanan haftanın ikinci bölümünde Miyase çeyrek altının sahibi oldu. İlk gün kura ile kaybettiği ödülü ikinci bölümde kazanan güzel yarışmacı 16 puan aldı. İkinci sırada ise 14 puanlı Yeşim vardı. Yasemin ve Damla da 13 puan toplayarak son sırayı paylaştı. Bugün alınacak puanlar yarışmacıların kaderini belirlemeye devam ederken beş bileziğe de bir adım daha yaklaştıracak.


Yasemin Çakar Sevinç: 27
Yeşim Çalışkan Öksüz: 31
Miyase Türkel: 33
Damla Saçıkara: 27


2 Şubat Salı Çarşamba Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.