Gelinim Mutfakta 15 Aralık Çarşamba puanları | Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 15 Aralık Çarşamba puanları | Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?
Kanal D'nin sevilerek izlenen ve ilgiyle takip edilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başladı. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergileyerek birincilik mücadelesi verdiği zorlu mücadelede bugün yine çeyrek altın rekabeti yaşanacak. Herkesin gözü gün sonunda açıklanacak sıralamada. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 15 Aralık Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Emel Özkızıltaş'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da hafta ortası heyecanı yaşanıyor. Gelinlerin ve kayınvalidelerinin amansız rekabetine sahne olacak bir bölüm daha televizyondaki yerini alacak. Bal kabaklı samosa hazırlayarak en yüksek puanı almaya çalışacak takımlar ellerinden geleni ortaya koyacak ve gün sonunda sıralama açıklanacak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 15 Aralık Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.


 

GELİNİM MUTFAKTA 15 ARALIK ÇARŞAMBA PUAN DURUMU

Dün ekranlara gelen haftanın ikinci gününde Damla bir kez daha çeyrek altının sahibi oldu. Tekrar döndüğü programda fırtına gibi esen güzel yarışmacı, 19 puanın ardından  dün de 18 puan elde ederek birinci sırada kendine yer buldu. Aslıhan ilk gün ikinciydi ama bu kez tepe takla gitti ve sadece 9 puan toplayabildi. Yeşim 17 puanla üçüncü basmakta yer aldı. Miyase de 12 puanla üçüncü oldu.

Aslıhan Yiğit Kaya: 18 + 9
Yeşim Çalışkan Öksüz: 13 + 17
Miyase Türkel: 12 + 12
Damla Saçıkara: 19 + 18 


 

14 ARALIK GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.