Gelinim Mutfakta 10 Eylül Cuma puanları | Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu, çeyrek altın ve beş bilezik kazandı

Gelinim Mutfakta 10 Eylül Cuma puanları | Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu, çeyrek altın ve beş bilezik kazandı
Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'nın 151. haftası bugün sona eriyor. Birbirinden iddialı kayınvalidelerin ve hamarat gelinlerin marifetlerini sergileyerek beş altın bileziği kazanmak istedikleri günde kıran kırana bir mücadele yaşanacak. Seyirciler de gün sonundaki puan tablosunu, sıralamayı ve ödülleri kimin alacağını merak ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu, çeyrek altın, beş bilezik kazandı? Gelinim Mutfakta 10 Eylül Cuma puanları haberimizde yer a

Demet Akalın'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir haftann daha sonuna gelindi. Pazartesiden bu yana yaşanan rekabette artık son kez ocaklarının başına geçecek olan gelinler ellerinin marifetlerini milyonların ve jürinin karşısında göstermek istiyor. Diğer yandan kayınvalideler de verecekleri puanlarla haftanın şeklini az çok ortaya çıkaracak. Güzel sunucu da hem günün hem de beş bölümlük maratonun galibini açıklayacak. Dört gün boyunca yapılan yemeklerin ardından da bugün tatlı hazırlanacak. Bu yemeğin yanı sıra alınacak puanlar da seyirciler tarafından araştırılarak öğrneilmek isteniyor. Amansız bir rekabetin son günündeki tüm detayları sizler için derledik. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu, çeyrek altın, beş bilezik kazandı? Gelinim Mutfakta 10 Eylül Cuma puanları haberimizde yer alıyor. 


 

Kayınvalide-gelin krizi

Bugün 755. bölümü ile yayınlanacak olan Gelinim Mutfakta'da neler yaşanacağı paylaşılan fragmanda görüldü. Bugün de gelinler ve kayınvalideler arasında kriz çıkıyor. Kimi gelininden kimi kayınvalidesinden memnun değil. Filiz, Yağnur gibi bir gelin hayal ettiğini ifade etti. Yaren ise buna "Benim gibi anlayışlı biri bulamazsın" yanıtını verdi. Nilgün de Yağnur'un Filiz'in taktığı takı sonrasında; "Gelinimin değeri gözümde düştü" tepkisinde bulundu. Perihan'ın uykucu gelin çıkışı da şaşırtacak.
 

gelinim mutfakta


 

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 10 Eylül Cuma puanları

10 Eylül 2021 Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? Demet Akalın’ın beş puanı kime verdi? 10 Eylül Perşembe Demet Akalın bugün kaç puan verdi? Yağnur kaynanasından kaç puan aldı? Bu hafta Perşembe çeyrek altını kim kazandı? Soruların cevapları yazının hemen devamında verilen puan tablosunda aktarılmıştır.

*************************

Yağnur : 49 + 19 = 68
Yaren: 39 + 11 = 50
Aslıhan: 39 + 12 = 51

Büşra: 33 + 15 = 48

*************************

Gelinim Mutfakta 10 Eylül Cuma Puanlama Sonuçları

*************************

9 Eylül Perşembe Gelinim Mutfakta Günün Birincisi
⇒  YAĞNUR
Gelinim Mutfakta 9 Eylül Çeyrek Altını Alan Kim
⇒ YAĞNUR
9 Eylül Gelinim Mutfakta Günün Sonuncusu
⇒ YAREN

*************************

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.