Formula 1 (F1) Katar Grand Prix'i (GP) hazırlık turları saat kaçta ve hangi kanalda? Hazırlık turları canlı izle

Formula 1 (F1) Katar Grand Prix'i (GP) hazırlık turları saat kaçta ve hangi kanalda? Hazırlık turları canlı izle
Türkiye ve dünyada milyonlarca kişiyi ekran başına kilitleyen ve sezon sonuna doğru hızla devam edilen Formula 1'de son 3 yarışın ilk hazırlık turları bugün gerçekleşiyor. Katar'da yapılacak büyük yarış öncesinde 10 marka ve 20 pilotun amansız mücadelesinde yeni perde açılıyor. Gözler hazırlık turlarına çevrildi. Herkes en iyi sonuçları almak ve pazar gününe eksiksiz girmek istiyor. Formula 1 (F1) Katar Grand Prix'i (GP) hazırlık turları saat kaçta ve hangi kanalda? Hazırlık turları canlı izle alternatifler

Max Verstappen ile Lewis Hamilton arasında devam eden korakor mücadelede artık son 3 yarış. Bahreyn'de başlayan ve sezonun adım adım sonuna gelinen hız festivalinde herkes kazanacak ismi sabırsızlıkla bekliyor. Hollandalı ve Britanyalı pilotun düellosuna sahne olması beklenen Katar Grand Prix'i öncesinde herkesin gözü hazırlık turlarında. Pilotlar ve markalar son durumlarını görmek ve pazar gününde en iyi sonuçları elde etmek istiyor. Formula 1 (F1) Katar Grand Prix'i (GP) hazırlık turları saat kaçta ve hangi kanalda? Hazırlık turları canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


 

Brezilya GP hazırlık turları saat kaçta?

Uluslararası Losail pistinde gerçekleştirilecek hazırlık turları için pilotlar ve markalar kendilerini test etme imkanı bulacak. Alınacak süreler, stratejileri yeniden belirleyebilir. Ayrıca eksiklikler de yine bu etapta ortaya çıkacak. Herkes optimum süreleri bulup bunun üzerine de koyarak verimli bir hafta geçirmek istiyor.
 

Formula 1 Katar Grand Prix'i hazırlık turları
19 Kasım Cuma: 13.00 ve 17.00

Formula 1 Katar Grand Prix'i hazırlık turları
20 Kasım Cumartesi 14.00

Formula 1 Katar Grand Prix'i sıralama turları
20 Kasım Cumartesi: 17:00

Formula 1 Katar Grand Prix (yarışı)
21 Kasım Pazar: 17:00


katar gp


 

Katar GP hazırlık turları hangi kanalda? Canlı izle

Yarışların ilk etabı olan hazırlık turlarını izleyebilmek için araştırmalarda bulunan hız tutkunları için Türkiye'de bir kanal bulunmuyor. Yayıncı kuruluş S Sport ise sıralama turları ve yarışları yayınlıyor. Formula 1 TV'de Brezilya GP hazırlık turlarını seyredebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.