Fatih Karagümrük Gaziantep FK maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı izle

Fatih Karagümrük Gaziantep FK maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı izle
Uzun bir aranın ardından dün akşam başlayan Süper Lig'de maçlar devam ediyor. Vodafone Park'tan sonra sıra Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na geldi. Geçen sezonun başarılı ekiplerinden Fatih Karagümrük, Erol Bulut ile yeni bir döneme giren Gaziantep FK kozlarını İstanbul'da paylaşacak. İki takımın kritik mücadelesi için binlerce taraftar da ekran karşısına kilitlenecek. Yayın bilgileri de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Fatih Karagümrük Gaziantep FK maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 ca

Uzun bir aranın ardından dün akşam başlayan Süper Lig'de maçlar devam ediyor. Vodafone Park'tan sonra sıra Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na geldi. Geçen sezonun başarılı ekiplerinden Fatih Karagümrük, Erol Bulut ile yeni bir döneme giren Gaziantep FK kozlarını İstanbul'da paylaşacak. İki takımın kritik mücadelesi için binlerce taraftar da ekran karşısına kilitlenecek. Yayın bilgileri de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Fatih Karagümrük Gaziantep FK maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


 

Fatih Karagümrük Gaziantep FK maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 19:15'te başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


Fatih Karagümrük Gaziantep FK maçı öncesi OPTA verileri

2020/21 Süper Lig sezonunda Gaziantep FK ile oynadığı iki maçı da kaybetmeyen Fatih Karagümrük (1G 1B), rakibini konuk ettiği karşılaşmayı 2-0 kazandı.
İstanbul takımlarına konuk olduğu 11 Süper Lig maçında toplam 28 gol yiyen Gaziantep FK (maç başına 2.5), son üç karşılaşmadan puansız ayrıldı ve kalesinde en az ikişer gol gördü (toplam 7).
Süper Lig tarihinde çıktığı ilk hafta maçlarının dördünde kalesini gole kapatan Fatih Karagümrük (3G 1B), tek yenilgisini gol yediği tek karşılaşmada aldı (1983/94; 0-4 vs Galatasaray).
Gaziantep FK iki sezondur açılış haftasında oynadığı maçları kaybediyor. Bu sezon Süper Lig'de yer alan takımlar arasında üst üste üç sezona yenilgiyle başlayan son ekip Alanyaspor (2016/17, 2017/18 & 2018/19).
Geçen sezonu üç maçlık galibiyet serisiyle sonlandıran Fatih Karagümrük, Süper Lig tarihindeki en uzun serisini egale etmek için sahaya çıkıyor (1959/60 sezonu).
Süper Lig'de çıktığı son üç deplasman maçında gol yemeyen ve 7 puan toplayan Gaziantep FK (2G 1B), önceki 10 karşılaşmada galip gelememiş (3B 7M) ve sadece bir gole kapama yapabilmişti.
Kariyerinde en fazla gol attığı sezonu tekrarlayan Fatih Karagümrük forveti Fabio Borini (9; 2011/12 ile birlikte), takımının Gaziantep FK filelerine gönderdiği son golün sahibi konumunda (Şubat 2021).
Gaziantep FK'nın yeni transferi Torgeir Börven, Süper Lig kariyerindeki tek penaltı golünü Ankaragücü formasıyla Fatih Karagümrük filelerine göndermişti (Kasm 2020).
Francesco Farioli, Fatih Karagümrük'ün başında çıktığı son üç Süper Lig maçını kazandı. Son üç sezonda üst üste dört galibiyet alabilen tek yabancı teknik direktör Marius Sumudica (Aralık 2020).
İstanbul takımlarına konuk olduğu son yedi Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Erol Bulut (3G 3B), önceki 11 ziyaretinden sadece 1 puan çıkarabilmişti (1B 10M).


 

Fatih Karagümrük Gaziantep FK muhtemel kadrolar

Fatih Karagümrük: Viviano, Hedenstad, Benatia, Zukanovic, Balkovec, Biglia, Bertolacci, Erhun, Jimmy, Pesic, Ahmed Musa

Gaziantep FK: Günay, Oğuz, Djilobodji, Kana-Bıyık, Mendyl, Vetrih, Jefferson, Maxim, Enver Cenk, Sagal, Borven

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.