EXXEN Leyla ile Mecnun 4. bölüm full ve tek parça izle

EXXEN Leyla ile Mecnun 4. bölüm full ve tek parça izle
Türkiye'nin en çok izlenen dizileri arasında yer almasının ardından verdiği arada çok özlenen ve EXXEN ile geri dönen Leyla ile Mecnun'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Leyla, Mecnun, İskender, İsmail ve Erdal Bakkal'ın başından geçenleri ele alan dizide yaşanacaklar da merak konusu. Evrenler arası yolculuklarda neler yaşanacak? EXXEN Leyla ile Mecnun 4. bölüm full ve tek parça izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

TRT 1'de yayınlandığı dönemde büyük ses getiren ve yaptığı final sonrasında izleyicilerini üzen Leyla ile Mecnun, yıllar sonra Acun Ilıcalı'nın girişimiyle EXXEN'e taşınmıştı. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda Mecnun aile yadigarı evlerinin satılmasını engellemek adına her şeyi ortaya koymaktadır. Diğer yandan da hayallerinin kadını Leyla'nın peşinden gitmektedir. Hiçbir şey eskisi gibi değildir ve Mecnun yeni dünyasında olup bitene anlam vermeye çalışmaktadır. EXXEN Leyla ile Mecnun 4. bölüm full ve tek parça izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Sizler de yeni bölüme dair yorumlarınızı yazabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.


Leyla ile Mecnun 4. bölümde neler oldu?

Mecnun Leyla'nın sergisinde kırdığı vazonun telafisini yapmak üzere kolları sıvar. Bunun için en büyük destekçisi İsmail'dir. Onunla birlikte Metin'in yanında soluğu alır ve yardım ister. Metonya'ya giriş yapılarak vazonun bir benzeri alınır. Leyla'nın karşısına çıkan Mecnun olanlardan memnundur ancak hesap etmediği bir şey vardır. Vazoyu aldığı kişiller de peşinden gelir. Çinlilere karşı Moğol savaşı çıkar.

LEYLA İLE MECNUN 4. BÖLÜM FULL İZLE

Kendi çölünde kaybolan Mecnun 8 yılın ardından mahalleye döner. Fakat mahalle artık eskisi gibi değildir. Sadece mahalle değildir değişen, evinde bile tanıdık yüzler yoktur artık ve eğer bir şeyler yapmazsa ellerinden gidecektir evleri de. Bu kez “Ben bu oyunu kurarım!” diye yolan çıkan Mecnun mahalleyi bir araya getirmek için elinden geleni yapar. Bilmediği bir şey vardır, bu mücadele onu Leyla ile ortak kaderinin ortasına bırakır. Leyla ile Mecnun, yeni bölümleriyle her Cuma EXXEN'de.


EXXEN LEYLA İLE MECNUN 3. BÖLÜM


 

LEYLA İLE MECNUN EXXEN OYUNCULARI

Burak Aksak'ın senaryosunu yazdığı ve Onur Ünlü'nün yönetmenliğini üstlendiği dizinin ana kadrosunda yer alan Ali Atay, Osman Sonat, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan ve Serkan Keskin yeni bölümlerde yine izleyici karşısına çıkacak. Leyla karakterini ise Deniz Işın canlandıracak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.